This post is also available in: Engels

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eindfeest

14 april - 23:00

This post is also available in: Engels

Zet je schrap voor het meest spectaculaire evenement van het jaar – het eindfeest van Sovicos komt eraan! Dit jaar zal het thema “Circus” zijn, georganiseerd door Heren 4, en het belooft een avond vol vermaak, muziek en prijzen te worden.

Op 14 april 2023 verandert de kantine van Sporthal Steenwijklaan in een heus circuspaleis. Het begint om 23.00 uur en gaat door tot in de vroege uurtjes van de ochtend, tot 03.00 uur.

De avond zal gevuld zijn met de meest fantastische circusmuziek die je doen dansen tot je erbij neervalt. Om het feest nog “spannender” te maken, zullen er shotjes beschikbaar zijn voor slechts €2,00 per stuk (alleen pinnen). Dus vergeet je bankpas niet! Naast shotjes zorgen we ook voor wat lekkere circussnacks.

En natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen! Dit jaar zullen er prijzen worden uitgereikt voor het best geklede team, de best geklede man en de best geklede vrouw. Trek dus je meest creatieve, meest opvallende, meest grappige, en meest flamboyante circusoutfit aan en maak kans op een van de prijzen!

Om je wat ideeën te geven: ga als clown of als Circus baas of wees creatief met circus accessoires.

We kijken er naar uit om je te verwelkomen op het Sovicos Circus Eindfeest van 2023. Zorg dat je erbij bent, want dit wordt een feest dat je niet wilt missen!

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
23:00
Evenement Categorie: