*Data en activiteiten onder voorbehoud

Bestuursvergaderingen

Op de volgende data zijn de Bestuursvergaderingen gepland: 8 december, 26 januari, 9 maart, 20 april, 1 juni en 13 juli. Mocht je wat willen inbrengen, stuur een mail naar het bestuur.

Thema avond: Foute Kerst

Van 21:00 tot 02:00 uur zal de Steenwijklaan worden omgetoverd tot een waar kerstwalhalla vol met lichtjes, lampjes, kerstballen, koekjes, alles wat maar bij Kerst hoort. Vanaf 23:00 uur zal ook de dansvloer geopend zijn en kun je meedoen aan een heuse kerstactiviteit. Welke foute kerstoutfit trek jij aan? Hier lees je nog wat tips.

Sportmassage-avonden

Onze sportmasseurs Dick en Roland komen het nieuwe seizoen weer fijn onze spieren los maken! Op de volgende woensdagavonden zijn ze er weer: 14 december, 11 januari, 8 februari, 8 maart, 12 april en 10 mei.

Blacklight Toernooi

Yes! Op vrijdag 6 januari is het weer tijd voor het jaarlijkse Blacklight Toernooi. Terug van weggeweest nadat corona meerdere keren roet in het eten gooide… Be there or be square. Info volgt!

Pubquiz Night

Begin maart is het zover: de eerste Sovi-Pubquiz van het seizoen! Ben jij erbij? De exacte datum volgt nog!

Eindfeest!!

In april is het tijd voor het EINDFEEST!!! Info en exacte datum volgt, maar houdt rekening met een knaller van een feestje zoals we dat bij Sovicos kennen!

Bossabal

Geen wedstrijden meer betekent niet gelijk ook geen activiteiten meer. De AC van dit seizoen is er lekker druk mee en dus ergens in mei (datum volgt, net als meer info) zullen we Bossabal organiseren. Wat is het precies? Horen we je denken… Bossaball is voetbal, volleybal en turnen op een opblaasbaar speelveld met trampolines! Wie wil dat niet? 

Heb jij nog een supergoed idee voor een activiteit? Laat het ons dan weten via ac@sovicos.nl!

Let op! Alle data zijn altijd onder voorbehoud van mogelijke restricties vanuit de overheid of de verhuurder van de betreffende locatie. Wanneer een datum wijzigt, communiceren we dat via de bekende kanalen.