Indoor Beach

In 2017 zijn we begonnen met de eerste indoor beachvolleybaltrainingen in Sportcampus Zuiderpark en inmiddels zijn we gegroeid tot een gezellige en gemixte groep van zo’n 50 leden. En is er nog ruimte voor meer gezellige leden!

Iedere dinsdagavond tussen 19:00 en 23:00 wordt er getraind in verschillende groepen: beginners, intermediate en advanced. En eens per maand organiseert de BeachCommissie een tof Indoor BeachvolleybalToernooi!

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om als groep zonder een trainer te gaan beachvolleyballen (onderlinge wedstrijden bijv.).

Voor wie zijn de Indoor Beachtrainingen bedoeld?

  • Voor alle geïnteresseerden in beachvolleybal vanaf 18 jaar.

Heb je na het lezen interesse in een gratis proeftraining? Vul dan dit formulier in en hopelijk zien we je snel op het zand!

Vragen?

Heb je nog vragen over de beachvolleybaltrainingen? Neem dan contact op met de Beach Commissie: bc@sovicos.nl

Outdoor Beach

In de zomermaanden worden er ook trainingen en vrijspelen-momenten georganiseerd op Sovicos Beach, vlak achter Sporthal Steenwijklaan. Voor deze trainingen worden Sovicos-leden in april/mei uitgenodigd en hiervoor geldt een apart tarief. Trainingen worden doorgaans op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond georganiseerd. Op zaterdag en/of zondag kun je als lid van Sovicos vrij komen spelen (aanmelding vooraf nodig).

Hieronder een overzicht van de laatste beachblogs