Beachvolleybalavontuur: Word Vrijwilliger en Maak het Verschil!

De zon schijnt, de wind waait zachtjes door je haren en het geluid van lachende kinderen vult de lucht. Ja, het is zomer bij Sovicos en dat betekent dat het beachvolleybalseizoen van start gaat! Maar wacht, we hebben jouw hulp nodig om deze zomer nog onvergetelijker te maken. Ben je klaar om deel uit te maken van iets bijzonders? Lees dan snel verder!

Het Zomerse Evenementenoverzicht

Bij Sovicos draait het niet alleen om sporten; het draait om het creëren van onvergetelijke ervaringen voor iedereen. En daar hebben we jou voor nodig! Bekijk hieronder onze opwindende zomerevenementen waar we vrijwilligers voor zoeken:

1. Scholen Beachvolleybaltoernooi (5 juni)

Droom je van een dag op het zand, omringd door enthousiaste kinderen die de wonderen van beachvolleybal ontdekken? Dan is ons scholen beachvolleybaltoernooi op 5 juni iets voor jou! We hebben scheidsrechters, tellers en wedstrijdcoördinatoren nodig om deze dag tot een groot succes te maken. En het beste gedeelte? Je krijgt een vrijwilligersvergoeding van €25,-!

2. Nationale Buitenspeeldag (19 juni)

Op 19 juni vieren we de Nationale Buitenspeeldag, en Sovicos is erbij! We geven beachvolleybalclinics om kinderen uit de wijk kennis te laten maken met deze geweldige sport. Ben jij enthousiast en wil je de jeugd inspireren? Help mee en ontvang €25,-!

3. TeamNL Sport Experience (3 juli)

Help ons op 3 juli van 13:00-17:00 uur tijdens de TeamNL Sport Experience op de Steenwijklaan. We organiseren multisportdagen om Haagse inwoners kennis te laten maken met verschillende sporten. We hebben jou nodig om alles soepel te laten verlopen en de jeugd te begeleiden bij de beachvolleybalclinics. Een kans om deel uit te maken van iets groots en dat samen met jeugdspelers van Beach Team Nederland (BTN) die de clinics zullen verzorgen.

4. Kids Clinic EK Beachvolleybal (14 augustus)

Ben je klaar om een impact te maken op de jeugd van Den Haag? Op 14 augustus organiseren we een beachvolleybalclinic, samen met spelers van Beach Team Nederland, voor kinderen die nog niet bekend zijn met beachvolleybal. Als vrijwilliger help je hen de eerste stappen te zetten in deze prachtige sport! En na de clinic kan je kijken bij de beachvolleybalwedstrijden van het EK!

5. Volleybalclinic op de buurtcamping (17 juli)

En als extraatje… Milene organiseert een Sovicos volleybalclinic op de buurtcamping in Escamp, Den Haag. Deze camping is gestart om Haagse gezinnen die geen geld hebben om op vakantie te gaan toch een camping gevoel te geven. De hele week wordt er gekampeerd, gebarbecued en overdag spelletjes gespeeld. Er komen heel veel buurtkinderen op af en daarom heeft Milene nog wel wat hulp nodig met het organiseren van een volleybalclinic. Gewoon, een netje, een balletje en wat mensen die de kinderen een onvergetelijke dag willen bezorgen. Wil je Milene een handje helpen? Mail haar.

Help je mee?

Heb je interesse om deel te nemen aan een of meer van deze geweldige evenementen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en word onderdeel van ons fantastische vrijwilligersteam!

Meld je hier aan!

Doe mee en maak deze zomer onvergetelijk voor de Haagse jeugd!