De beachcommissie says hello!

Hee! Wat leuk dat je dit leest,  

Als beachcommissie zijn wij gevraagd om een korte blog te schrijven om jullie op de hoogte te brengen van wat er zoal speelt en rondgaat in de wondere wereld van het beachvolleybal. Deze kans laten wij natuurlijk niet schieten. Mocht jij nou ook als lid van beachvolleybal dit lezen en denken maar dit kan ik veel beter, let us know. Het lijkt ons ook leuk om leden het woord te geven.  

Zoals jullie weten is er sinds kort een beachcommissie. Het was natuurlijk even wennen om een nieuwe commissie leven in te blazen, met alle zaken die hierbij naar voren komen, zoals; teams vormen, trainers zoeken en ook een eerste beachvolleybal toernooi organiseren – daarover later meer. Het is daarbij leuk om te zien hoe de teams zich vormen en nieuwe vriendschappen worden gemaakt.

Nieuwe beachvolleybal trainers

Zo zijn er afgelopen tijd wat dingen veranderd. We hebben Niels als nieuwe trainer mogen verwelkomen die samen met Luuk de starters training geeft. Erg leuk om te zien dat mensen zin hebben om teams training te geven. Mocht jij nou denken, hey, dat wil ik ook! Schroom dan niet om contact op te nemen met de BC, want aan trainers hebben we nooit genoeg 😊 ook hoef je hier geen ervaring voor te hebben. We kunnen je altijd begeleiden.

Daarnaast zijn de teams en de tijden ook wat gewijzigd. Het kost altijd even tijd om te kijken hoe de teams draaien en of het na de instuif goed bij elkaar is geplaatst. Zo hebben we veel groei gezien in de groepen waardoor er wat wijzigingen zijn doorgevoerd. We hopen op deze wijze goede teams voor de rest van het seizoen te hebben vastgesteld. Maar alles is uiteraard altijd aan verandering onderhevig.

Beachvolleybal toernooi 19 november

Wist je ook al dat ons eerste beachvolleybal toernooi er bijna aan zit te komen? Op 19 november organiseren we een toernooi waar IEDEREEN zich voor kan inschrijven (tot een max van 30). We gaan een paradise league concept spelen. Nu hoor ik je denken; wat? Maar dit leggen we natuurlijk graag uit. Bij dit concept word je op basis van niveau ingedeeld en krijg je een partner toegewezen. Deze weet je dus niet op voorhand, een toffe manier om nieuwe mensen te leren kennen. Samen ga je een wedstrijd van 12 minuten spelen waarbij je punten kan verzamelen. Denk aan het ‘king of the courts’ principe.

Ben je nou enthousiast maar wil je meer weten? Mail ons dan even. Dan kunnen wij zeker (bijna) al je vragen beantwoorden. En meld je aan voor het eerste beachvolleybal toernooi, samen gaan we er een onvergetelijke dag van maken!

Groetjes, de beachcommissie!