Outdoor Beachtrainingen voor Jeugd

Ben jij tussen de 8 en de 18 jaar en ben je geïnteresseerd in beachvolleybal? Meld je dan nu aan voor onze zomertrainingen!

Het zonnetje schijnt en de beachvelden liggen er prachtig bij. Wij zijn er helemaal klaar voor om met de jeugd te gaan beachvolleyballen, de hele zomer lang! Of je nu 8 of 18 jaar bent, nog niet zo goed bent of juist wel, iedereen is welkom. Lees hieronder waar en wanneer de trainingen starten!

  • Wanneer? Iedere donderdagavond tussen 18:00 en 21:00 uur
  • Periode? Vanaf 25 juni t/m 27 augustus 2020
  • Hoeveel trainingen? 10 trainingen van 1,5 uur
  • Waar? Beachcourt Steenwijklaan (nr. 10) te Den Haag
  • Door wie? Natasja, Lotte, Anne José, Luuk en Matthijs
  • Wat kost het? Slechts 25 euro per persoon
  • Voor wie? Voor iedereen van 8 t/m 18 jaar

Trainingsgroepen

We streven ernaar om groepen van 6 kinderen per veld + trainer te maken. Dit verhoogt het aantal balaanrakingen en bevorderd de ontwikkeling. De starttijd van de trainingen zal afhangen van het aantal groepen dat we kunnen maken. Bij drie of vier groepen starten we om 18:30 uur. Bij meer dan vier groepen zal er gestart worden om 18:00 uur en om 19:30 uur. Groepen t/m 12 jaar starten altijd vroeg. Het definitieve trainingsrooster communiceren wij na het verstrijken van de aanmeldingsdeadline.

Aanmelden

Lijkt dit je wat? Of is dit wat voor uw zoon of dochter? Aanmelden kan gratis t/m 18 juni 2020 via onderstaand formulier! Uiterlijk 20 juni ontvangen jullie het definitieve trainingsrooster en bij de eerste training krijgen jullie het definitieve inschrijvingsformulier mee naar huis.

Locatie en werkzaamheden

De trainingen vinden plaats op het beachcourt aan de Steenwijklaan (nr. 10) te Den Haag. De ingang van het beachcourt bevindt zich aan de achterkant van de sporthal, waar ook de ingang van Kindercentrum DAK is. In de wijk eromheen zijn momenteel werkzaamheden. De Steenwijklaan is via de Leyweg en de Enschedelaan zowel met de fiets als de auto te bereiken.

Wegens grote belangstelling is de inschrijving gesloten. Mocht je toch nog graag willen meedoen, stuur ons dan een berichtje via e-mail: jeugdtc@sovicos.nl, dan kijken wij of er nog een plekje voor je is!

Om iedereen te laten voldoen aan de RIVM-maatregelen worden de trainingen begeleid door onze corona coördinatoren (coco) Firoz en/of Vincent. Zij zullen er onder andere op toezien dat de ballen vooral en achteraf gedesinfecteerd worden en ervoor zorgen dat er handgel aanwezig is om met schone handen aan de slag te gaan.

Bovenstaande afbeeldingen zijn gemaakt tijdens jeugdtrainingen op het Beachcourt naast Sportcampus Zuiderpark.