Groei bij de beachvolleybal

Ik neem deze kans om terug te kijken op het afgelopen seizoen en stiekem best trots te zijn op waar we op dit moment zijn met het beachvolleybal onderdeel van Sovicos. We groeien en groeien en groeien, wat erg leuk is om te zien. De aanmeldingen blijven maar binnenstromen en dit zorgt voor het beste groeicijfer in nieuwe leden binnen Sovicos. Als we zo doorgroeien zit er misschien zelfs een ledenstop aan te komen. Want 12 trainende fanatiekelingen per veld is voor een sport waar twee tegen twee gespeeld wordt natuurlijk best veel.

Om die reden heeft de Beach Commissie (BC) recent ook besloten om de indelingen aan te passen zodat iedereen de ruimte heeft om te groeien en nieuwe leden de mogelijkheid hebben om zich bij de gezelligste club van Den Haag e.o. te voegen. Nu trainen er zo’n 60 leden bij de beachvolleybal, worden dat er over een tijdje 120? Dat klinkt top! Maar, nieuwe leden en teams betekent ook meer trainers en daar hebben we nog wat te kort van. Dus lijkt het je leuk om een beachvolleybalteam training te geven? Mail de BC!

Het is iets wat we natuurlijk niet graag doen, aangezien we allemaal dieren van gemak zijn en wanneer we gewend zijn aan een tijd en een groep dit niet graag veranderd zien. Maar ik denk altijd – bekijk het van de positieve kant. Je leert weer nieuwe mensen kennen met nieuwe verhalen en technieken. Super leuk, toch?

Ook voor de BC blijft het een leerproces en hoe verder we in het seizoen zijn hoe duidelijker alles wordt. 

Mocht je het nog niet weten maar de nu al 3e editie van het beachvolleybal toernooi staat weer om de hoek. De eerste twee edities waren al een succes dus we verwachten dat de derde alleen maar beter wordt. Via de mail die je van ons hebt gehad, heb je je aan kunnen melden. Dit keer hebben we helaas maar drie velden en dus weinig plek. Mocht je nou geen plekje hebben kom dan vooral langs om te kijken, aan te moedigen en daarna te borrelen! Zien we je 19 maart?