Help mee met het scholen beachvolleybaltoernooi!

Op 7 juni organiseren we een geweldig beachvolleybaltoernooi voor groep 6 en 7 van drie scholen. Maar om dit evenement echt succesvol te maken, hebben we jouw hulp nodig! We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een paar uur van hun tijd willen besteden om dit toernooi tot een groot succes te maken. Ben jij er klaar voor om een verschil te maken en een leuke dag te bezorgen aan deze jonge beachvolleyballers? Lees dan snel verder!

Het scholen beachvolleybaltoernooi belooft een dag vol plezier en sportieve uitdagingen te worden. In totaal zullen 67 leerlingen samen strijden op ons prachtige beachcourt. De scholen zijn vanaf 13:00 uur welkom om zich voor te bereiden en in de stemming te komen. Om 13:30 uur begint het toernooi en het duurt tot ongeveer 16:30 uur. We willen ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

We zoeken vrijwilligers die van 12:00 uur tot 16:30 uur beschikbaar zijn om ons te ondersteunen. Maar maak je geen zorgen als je niet de hele middag kunt helpen, we zijn al blij met elke paar uur die je kunt bijdragen. Jouw hulp is van onschatbare waarde!

Als vrijwilliger kun je kiezen uit verschillende taken, afhankelijk van waar je interesse en vaardigheden liggen. We hebben ongeveer 6-7 vrijwilligers nodig voor de volgende taken:

  1. Opbouw en ontvangst scholen (1-2 personen): Help ons bij het opzetten van het beachcourt en zorg ervoor dat de scholen warm worden verwelkomd. Een gastvrije glimlach en een helpende hand maken echt het verschil!
  2. Fluiten/tellen (3 personen): We hebben enkele vrijwilligers nodig die als scheidsrechter en teller kunnen fungeren. Laat je passie voor beachvolleybal zien en help de wedstrijden eerlijk en sportief te laten verlopen.
  3. Wedstrijdleiding/-tafel (2 personen): We hebben vrijwilligers nodig die de wedstrijdleiding op zich kunnen nemen en de tafel bemannen. Hierdoor kan het toernooi gestructureerd verlopen en worden alle resultaten netjes bijgehouden.

Als dank voor je inzet ontvang je als vrijwilliger een vergoeding van 30 euro en zorgen wij voor eten en drinken gedurende de dag. Het is een mooie kans om een positieve impact te hebben op het leven van deze jonge sporters.

Meld je aan

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team van vrijwilligers en help ons om dit scholen beachvolleybaltoernooi tot een onvergetelijke ervaring te maken! Neem contact met ons op via jeugdzaken@sovicos.nl en geef aan welke taak je zou willen uitvoeren. Samen kunnen we een geweldige dag creรซren voor deze enthousiaste jonge volleybaltalenten. Alvast bedankt voor je steun en we hopen je op 7 juni te verwelkomen op ons beachcourt!