Jeugdbeach groot succes!

Donderdag 25 juni startte de eerste van 10 zomertrainingen voor de jeugd. Een bloedhete avond, maar met 45 aanmeldingen (verdeeld over 6 groepen) mogen het Jeugdbeachvolleybal voor deze zomer met recht een groot succes worden genoemd!

Om 18:00 uur starten de eerste drie groepen: 8 t/m 10 jaar onder leiding van Matthijs en 11 t/m 13 jaar onder leiding van Natasja en Lotte. Om 19:30 starten de laatste drie groepen: de groep 14/15 jaar staat onder leiding van Anne José en de groep 16 t/m 18 jaar onder leiding van Luuk en Firoz.

“Het is geweldig om te zien, beachvolleybal is weer helemaal hot en een prachtige kans voor Sovicos om het indoor beachvolleybal tijdens het zaalseizoen te promoten. Het enige verschil is dat je een dak boven je hoofd hebt hangen. Bovendien heb je geen last van de zon of van de wind, iets waar ik de kids de afgelopen trainingen al veel over heb gehoord”, aldus Matthijs, trainer van de jongste groep beachvolleyballers (8 t/m 10 jaar).

Wil je een keer komen kijken hoe deze trainingen eraan toegaan? Dat kan! Op 1,5 afstand is het mogelijk om langs de velden plaats te nemen op de bankjes. Locatie van het beachcourt: Steenwijklaan 10 (ingang is achter onze sporthal).