Zomerse Vibes: Het Beachvolleybalseizoen gaat van Start!

Het is bijna zover! Vanaf morgen trekken we weer naar buiten voor een nieuw buiten beachvolleybalseizoen bij Sovicos. Met drie prachtige velden bij de Steenwijklaan staan er elke maandag, dinsdag en woensdag weer trainingen op het programma. Net als vorig jaar belooft het opnieuw een feestje te worden, gevuld met zonnige dagen, zand tussen de tenen en natuurlijk heel veel volleybalplezier!

Het beachvolleybalveld is de perfecte plek om te genieten van de zomerse sfeer, terwijl je werkt aan je spikes, blocks en dives met zachte landingen. De combinatie van zon, gezelligheid en sport maakt elke training tot een feestje. Dus smeer je in met zonnebrand, pak je zonnebril en je beste beachvolleybalskills en kom gezellig mee trainen!

En in zomer vind je ook leuke beachvolleybaltoernooien op het strand, zoals het Summer BeachLife Circuit. Een geweldige kans om je vaardigheden te testen, nieuwe vrienden te maken en te genieten van de gezelligheid van de beachvolleybalgemeenschap. Daarnaast organiseren we ook genoeg evenementen, zie hier, en om van deze zomer een succes te maken kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Dus meld je aan als vrijwilliger voor een van de toffe evenementen!!

Pak je strandlaken, je favoriete sportoutfit en je teamspirit, en duik met ons mee het beachvolleybalseizoen in. We kunnen niet wachten om samen met jou te genieten van alle zomerse vibes en sportieve hoogtepunten die dit seizoen te bieden heeft!