Leestip: “Aandacht voor sport”

De wereld draait misschien door, volleybal niet. Al maanden mogen we de zaal niet betreden, liggen onze kniebeschermers geen zweet maar stof te happen in de kast en liggen de volleyballen onaangeraakt in de ballenkar.

Toch wordt er achter de schermen (letterlijk en figuurlijk) hard gewerkt bij Sovicos. Het bestuur vergadert nog altijd elke maand, jeugdtrainingen worden voorbereid en de redactie zorgt voor updates op de website en social media. De dames van onze activiteitencommissie smeden plannen voor on- en offline activiteiten, de penningmeester heeft het druk met alle financiële zaken en de ledenadministratie met nieuwe en oude leden.

We staan en zitten dus niet stil. En dat brengt ons bij het volgende. Want we mogen misschien niet sporten, aandacht vragen voor sport kan altijd. En misschien nu wel meer dan anders.

Sporten is belangrijk voor ons allemaal

Sporten is zo ontzettend belangrijk. Juist in deze tijden van het niet kunnen sporten merken we hoe belangrijk. Dat geldt voor ons, zaalvolleyballers, beachvolleyballers en ook voor onze zitvolleyballers. Het geldt voor ons allemaal. Jong & oud, fit & geblesseerd, man & vrouw.

Aandacht voor gehandicaptensport

En dus vragen we aandacht voor sport. Gehandicaptensport om precies te zijn. Want sport is gezond en belangrijk, met of zonder handicap. Wij vinden dat niemand buiten spel mag staan en daarom staan wij als één team achter sporters met een handicap.

Wij steunen dit jaar uiteraard weer Fonds Gehandicaptensport voor en tijdens de nationale collecteweek en dat doen we middels een online collectebus.

De nationale collecteweek

In de week van 4 t/m 10 april 2021 vindt de nationale collecteweek voor Fonds Gehandicaptensport weer plaats. Voor en tijdens deze week vragen we, samen met meer dan 9.000 andere ambassadeurs, aandacht voor alle sporters met een handicap.

50% van de donaties gaat direct naar Fonds Gehandicaptensport en de overige 50%? Die gaat naar het Sovicos Zitvolleybal! Je steunt dus niet alleen Fonds Gehandicaptensport maar ook Sovicos.

Help je mee? Klik dan hier en doneer!
Alle beetjes, hoe groot en klein ook, helpen mee.