Robert is Haagse inwoner van de week!

Wij waren blij verrast te lezen dat onze eigen ledenadministrateur en vaste kracht bij het veelbelovende Heren 5, Robert Ooijen is verkozen tot inwoner van de week door In de Buurt Den Haag! Wel vinden we het hartstikke logisch want Robert brengt niet alleen de gemiddelde leeftijd van Heren 5 omlaag maar ook de hoeveelheid patiënten op de IC-afdeling. Tenminste, daarvoor doet hij – met al zijn collega’s – hard zijn best. En dat niet alleen. Robert werkt ook nog eens op de ambulance!

Foto: Milene van Arendonk / Indebuurt

Van Bureau Hofstad naar In de Buurt

Eerder was Robert al kort te zien in een aflevering van Bureau Hofstad. Hier zag je hem in actie terwijl hij als ambulancebroeder zijn werk deed. Dat bleef niet onopgemerkt bij de redacteur, die ons ook bekend is, van In de Buurt.

Elke week kiest de redactie van In de Buurt Den Haag een inwoner van de week. Zo staan ze stil bij de gewone, bijzondere en absurde verhalen van de inwoners van Den Haag. Maar vooral bij de diversiteit van de mensen in de stad en de interessante verhalen die zich achter de duinen afspelen. Oh, en die redacteur is ook onze eigen redacteur; Milene.

Lees het artikel van In de Buurt door hieronder te klikken