Een spooktaculaire wedstrijd voor Dames 2!

Afgelopen vrijdag gaven Sovicos Dames 2 en Inter Rijswijk Dames 5 een meeslepende volleybalvoorstelling. Een wedstrijd die begon met halloween dansmoves en eindigde in een epische vijfsetter. Hier is het huiveringwekkende verslag van deze spooktaculaire wedstrijd!

De Griezelige Opwarming

De avond begon met een bijzondere sfeer dankzij de angstaanjagende dansbewegingen van Sanne, die ons al in de juiste stemming bracht voor de wedstrijd. De teamgeest zat er goed in terwijl we ons klaarmaakten voor wat een bloedstollende wedstrijd zou worden.

Set 1: Het spookt in de Steenwijklaan

De eerste set begon wat chaotisch, begrijpelijk gezien de nieuwe samenstelling. Inter Rijswijk D5 kwam sterk uit de startblokken, waardoor wij achterop raakten. Maar met een ongekende veerkracht wisten we terug te vechten naar 23-25, met een belofte van een spannende wedstrijd in het verschiet.

Set 2: Griezelige Strijd

In de tweede set leken we vastbesloten om Inter Rijswijk te verslaan. Een sterke servicereeks bracht ons een voorsprong, maar onze tegenstanders lieten zich niet gemakkelijk verslaan. Hoewel Anouk Mateman als een schaduw was in de verdediging, scherp en onverschrokken, mocht het niet baten. Met een zenuwslopende strijd eindigde deze set in 25-27 voor Inter Rijswijk.

Set 3: Opstanding van de Zombies

De derde set was een keerpunt. Onder leiding van spelverdeler Ebru en met Sanne als diagonaal begonnen we met vernieuwde energie. Een gewaagde opstelling die zijn vruchten afwierp. Onze aanvallen waren scherper, onze services dodelijker en we pakten de set met 25-23, waarmee we onze opmars begonnen.

Set 4: Sterretjes voor de ogen

De strijd werd intenser in de vierde set. Communicatie bleef een uitdaging, maar we hielden stand. Ilse liet haar aanvalsmoves zien met krachtige pijpaanvallen. Hoewel ik en Anouk een kleine botsing hadden die sterretjes voor mijn ogen toverde en de rest van de wedstrijd niet meer weggingen, gaven we niet op. Met betere passes en vastberadenheid trokken we deze set naar ons toe met 26-24.

Set 5: De Finale Slag

De climax van de avond was een vijfsetter, een zeldzaam fenomeen. De spanning was voelbaar, maar Sanne’s servicereeks gaf ons een solide voorsprong. De middens Anna en Chantal vonden elke hoek van het veld en de energie leek uit de tegenstanders te zijn weggeรซbd. Met een verpletterende 15-7 maakten we een einde aan deze bloedstollende wedstrijd, onze allereerste overwinning dit seizoen!

Bedankt Hester voor het fluiten, Joos voor het tellen, Niels voor het coachen en natuurlijk Sanne & Chantal voor het invallen!!

Happy Halloween!

En zo eindigde de avond in een vreugdevol feest, gehuld in onze halloweenkostuums. Geen oliebollen voor de wedstrijd, maar zeker overwinningsbollen na afloop. Een spookachtig goede start van de avond! ๐ŸŽƒ๐Ÿ๐Ÿ’ซ