De v van …

Op vrijdagavond, de dertiende (!) staat dames 3 weer paraat in Delft. Met onze supercoach René en supporters hebben we er zin in in! Naast ons Sovicos dames Vier, dat voelt als thuis. 

We spelen een partij tegen Delta maar bij aankomst zien we een bijna geheel team van Punch tegenover ons. Er is wel één Delta shirt. De vraag is wie er dan daadwerkelijk blauwer is, maar die laten we varen. 

We laten ons niet van de wijs brengen van deze optische illusie en beginnen Voortvarend aan de eerste set. Er wordt geconcentreerd en nagenoeg perfect gepassed door ons maar Hallie heeft bijna alles in haar hoekje. Een California dream in Delft. Onze middens zijn agressief aan het net. Delta is echter net wat scherper want we laten het helaas net lopen. 

De tweede set starten met met duidelijk spel, spelverdeler Pauline zoekt de randen op met de aanvallers en die plaatsen slim en we Vechten met elkaar. Midden Chantal laat de libero lekker lopen, Victoria plaatst slimme ballen, kortom: we laten duidelijk zien dat wij zeker ook wat kunnen en winnen de set glansrijk met 25-15.

De derde set is eigenlijk gelijk aan de eerste set. Vida legt wat heerlijke servicepunten op het veld, maar dit mag niet baten. We zijn lekker bezig maar missen de V van vuur en Verliezen de set. 

Dat houdt in dat we de Vierde set gaan Vlammen. Melissa vlamt aan het net en blijft vlijtig omhoog springen. Pauline strooit met vlammende set-ups en Romy laat die libero ook weer van links naar rechts lopen. Vlammen kunnen we, en dat dóen we dan ook. Juliska maakt een mooie serie met haar service en we pakken deze set. Dan komt de gevreesde Vijfde set. Onze coach René maakt een paar wisselingen en ook deze set pakken we. We winnen met 3-2, van Punch of Delta. 

Who knows, maar wij hebben die V van de victory binnen.