Haagse derby: Kalinko D6 vs Sovicos D3

Een niet geheel compleet en fit D3 mocht afgelopen vrijdag aan de slag tegen Kalinko, gezusterlijk naast D2.

De spirit was wel o.k. na twee overwinningen. Alleen was dat in de eerste set niet goed te zien. We kregen behoorlijk wat ballen om de oren, terwijl we zelf niet echt gevaarlijk waren in de aanval. De set was snel afgelopen en Kalinko was meteen in slaap gesust.

De tweede set begonnen we heel sterk met goede servicedruk en goed aanvalsspel, waardoor Kalinko er niet aan te pas kwam. 1-1 en we geloofden er weer helemaal in.

Helaas voor ons konden we in de twee volgende sets het niet voor elkaar krijgen om direct aan het begin van de set het initiatief te nemen zoals in de tweede set, waardoor we continu achter de feiten aanliepen en aan het eind van de sets net te veel punten achter stonden om het nog spannend te maken.

Meer dan een punt zat er dus voor ons niet in, maar onder andere door de goede invalbeurten van Maaike (Maaike nog bedankt) besloten we dat we er toch maar een positief gevoel aan moesten overhouden.

Nu even een klein maandje geen wedstrijd en dan gaan we er, hopelijk weer fit en compleet, in januari tegenaan. Fijne dagen toegewenst namens D3, maar de tegenstanders zijn gewaarschuwd. 💪💪💪.