Monday Matchday

Het is maandagavond en wij, Dames 3, staan klaar in Sportcampus Zuiderpark voor de wedstrijd tegen de nummer 2; VVV Delta. Geen wedstrijd in de Topsporthal maar op het trainingsveld van Dames 4.

Voor het eerst spelen we een wedstrijd in het Zuiderpark en moeten daar een beetje aan wennen. Of is het gewoon omdat het maandagavond is? Anyway, klaar zijn we er nog niet helemaal voor.

Al snel komen we op een achterstand en door een goede service van Delta en slechte pass van ons komen we maar niet bij. Tot de laatste punten. Dan weten we ineens van 14-22 naar 19-25 te kruipen. Net niet genoeg dus.

De tweede set gaat eigenlijk hetzelfde. We zitten lekker bij de ballen en maken het ook regelmatig af maar die service pass krijgen we maar niet onder controle. Wederom komen we op een achterstand te staan. We doen ons best om weer bij te komen maar ook deze set gaat met 20-25 naar VVV Delta.

Dan moeten we het in de derde set maar doen, toch? De NEVOBO zit vlakbij en laten we hopen dat ze niet zijn komen kijken om wat talenten te scouten 😉 Nog nooit vlogen de ballen zo om onze oren als in deze set. Stef probeerde het nog met een aantal wissels en goeie time-outs maar het mocht niet baten. De stand durf ik hier bijna niet neer te zetten maar een schaamtevolle nederlaag; met 7-25 ging de set naar VVV Delta. Dat nooit meer toch?

Heel eventjes dacht ik dat het voorbij was, maar nee, we hebben nog een set om het goed te maken. Laten we dat maar eens gaan doen dan. Helaas, geen Monday Matchday, maar Monday Blues voor ons. Ook deze set ging redelijk gemakkelijk naar VVV Delta. Gaby maakte het aan het einde nog goed met een lekkere service reeks en zorgde voor een eindstand van 13-25.

Een wedstrijd om snel te vergeten, en dat doen we dan ook maar. Op naar de volgende: PQV Pijl Solutions a.s. vrijdag in de Lier. PQV staat 1 plekje boven ons. Die moet te pakken zijn 💪