Nieuw Bestuurslid Jeugdzaken

Het Bestuur van Sovicos is zeer verheugd te mogen melden dat de vacature Bestuurslid Jeugdzaken zal worden vervuld door Lieke Bruggink uit Dames 3. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor!

Ik ben Lieke, 30 jaar en volleybal sinds een aantal jaar bij Sovicos. Sinds vorig jaar speel ik bij Dames 3. Naast volleybal ben ik werkzaam bij een detacheringsbureau in de technische sector waar ik recruitment- en marketingwerkzaamheden oppak. Daarnaast ga ik er graag op uit met vrienden, ben ik vaak op het strand te vinden en pak ik, net zoals iedereen denk ik, graag een terrasje. 😊  

En sinds kort komt daar ook de bestuursfunctie jeugdzaken bij! Ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen en vind het leuk om mee te denken over de toekomst van de vereniging, en dan specifiek natuurlijk voor de jeugd. Daarnaast spreekt de functie me aan omdat je communiceert met de jeugd TC, leden, ouders maar ook met het bestuur natuurlijk over algemene verenigingszaken. Het is een coördinerende rol wat me erg goed ligt. 

Qua toekomstplannen wil ik graag de betrokkenheid bij de vereniging oppakken. Naast de wedstrijden en activiteiten die worden georganiseerd, zijn er zoveel meer leuke dingen die je als jeugdlid of ouder kan doen bij Sovicos! 

Welkom Lieke!