Strijden tegen de nummer 1!

Deze vrijdag kregen we bezoek van de dames uit Koudekerk aan de Rijn. Ze staan niet alleen eerste maar ook nog eens 40 punten voor. Maar dat doet ons niet veel, wij houden wel van de underdog positie.

We gaan ervoor en het allereerste puntje is dan ook voor ons. En we gaan eigenlijk best lekker. Tenminste de eerste 6 punten. Dan komt Aspasia met een vervelende service reeks die we maar niet onder controle krijgen. Niet de punten maar de ballen vliegen ons om de oren. De set gaat met 25-11 naar Aspasia.

Ai, dat was niet een al te best begin van de wedstrijd. Maar goed, een setje zou toch moeten lukken? We gaan de tweede set dan ook vol vertrouwen in. Dat blijkt te helpen. Aspasia krijgt onze service niet onder controle en verdedigend zitten we er lekker bij. We staan zelfs op een 24-17 voorsprong!! Een voorsprong die we nog bijna weggeven ook als we wederom de service van Aspasia niet onder controle krijgen. Maar, dat ene puntje moet wel lukken toch?

En ja hoor, de tweede set wordt 24-22 voor ons! Dat voelt lekkâh zeg. Op naar de derde set. Vol vertrouwen klopt ons hart. En niet alleen ons hart. Aspasia klopt ons, helaas, met gemak. De set eindigt met 25-10.

Maar we geven natuurlijk niet op en beginnen de derde set gewoon weer met een mooie service reeks en een voorsprong. Het is een lekker potje maar na een flinke strijd verliezen we de set met 25-17. Met opgeheven hoofd lopen we van het veld.

Op naar de volgende wedstrijd, tegen de nummer 8.
Vrijdag 31 januari 19:30u – Steenwijklaan.
Kom ons naar de 4-0 toejuichen!