Voor het eerst dit seizoen mag Dames 3 aan de bak!

Vrijdagavond 30 september: Γ©indelijk was Dames 3 aan de beurt: onze eerste wedstrijd van het seizoen! We hadden er allemaal erg veel zin in, en hoewel we maar met 7 spelers waren, merkte je dit niet aan onze energie en wilskracht!

Set 1

De eerste set ging goed van start. We gingen erg gelijk op. Helaas merkten we dat we net Γ­ets te veel fouten maakten, en daardoor de set nipt verloren met 22-25. Op naar de tweede set.

Set 2

Jammer van de eerste set, maar als we dit zo doorzetten zouden we de tweede set misschien wel kunnen winnnen! Vol goede moed startten we met de tweede set. We merkten dat we even in een dip zaten. Het ging niet zo goed, laten we daar niet te lang over doorgaan πŸ˜‰ We merkten dat we veel nieuwe mensen in het team hebben en nog niet zo goed op elkaar ingespeeld zijn. Mede door de sterke serve van SKC, en onze slechte pass die daarop volgde, kwamen we niet lekker in het spel. Deze set werd met 14-25 verloren. Dus die vergeten we maar weer snel.

Set 3

Als we dachten dat de tweede set slecht ging, de derde was pas ons dieptepunt: we gingen meer fouten maken en raakten gefrustreerd. Gelukkig maakten we wel een comeback rond de 8 punten, en gingen we daarna weer gelijkop! We merkten meteen dat de energie er weer goed inzat en we rustiger gingen spelen. We kwamen misschien wel uit de sleur, maar SKC bleek toch te sterk te zijn. Zeker toen we 2 punten weggaven door een opstellingsfout waar we niet uit leken te komen. Deze set eindigden wij met een lage 12 punten.  

Set 4

Nou kom op ladies, de laatste set moet dan β€˜onze’ set worden! Tijdens de vierde set hadden we de smaak weer te pakken. We leken sneller te bewegen, lagen meer op de grond en kregen de ballen uitdagend over het net. Ook gingen we meer aanvallen, dit merkten we meteen aan de punten. Ook tactische balletjes over het net waren ons niet onbekend, en we bleven keer op keer scoren. Maar tΓ³ch had SKC net de overhand, en wonnen ze ook deze set met 22-25. 

Vincent zei dat er nog veel puntjes zijn waar we op kunnen trainen. Dat is alleen maar fijn, anders zou ons seizoen ook zo saai zijn πŸ˜‰ We hebben veel plezier gehad en kijken nu al uit naar de revenge tegen SKC.

A.s. vrijdag 7 oktober spelen we weer in de Steenwijklaan. Kom je ons naar de overwinning juichen? We spelen om 21:30u.