Wie gaat er scoren? Dames 4 tegen ZVH

Vrijdagavond half 8, we mochten weer. Tijdens het teamuitje op zondag hebben we laten zien dat we er allemaal vol voor kunnen gaan en hard kunnen lopen. Ok, dat was dan wel met verstoppertje. Maar het zijn skills die we op het volleybalveld ook moeten laten zien.

De supporters zaten klaar op de eregalerij. En ze hebben een goede wedstrijd gezien. De eerste set werd binnengehaald, mede mogelijk gemaakt door lekker te blocken, waar door de tegenstander in de frustratie kwam.

In de tweede set maakten we het onnodig spannend en verloren we net met 24-26. Coach Bram was daar niet van onder de indruk. “Van deze coach wil ik niet verliezen!” Of hij hem kende? Nee, dat dan weer niet. Met zijn peptalks zette hij ons weer op scherp. Op zijn vraag: “wie gaat het afmaken, wie gaat er scoren?” gingen alle handen de lucht in.

Tactische prikballen van Anyda vlogen links en rechts. En passend zaten we er goed bij! Genoeg om de tegenstander van slag te maken en de sets naar ons toe te trekken.

De 3-1 overwinning is binnen! Mede mogelijk gemaakt door de Lucky cat, die wuivend op de bank zat. Wat ze precies bijgedragen heeft, blijft een mysterie.