Starttoernooi komend seizoen op zaterdag 10 september 2022

Het is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie geworden; het Sovicos Starttoernooi! Dit toernooi wordt georganiseerd ter voorbereiding op het nieuwe competitieseizoen dat een week later zal starten. Een ideaal moment voor deelnemende teams om te zien waar ze staan! In 2022 zal het toernooi namelijk plaats gaan vinden op zaterdag 10 september in Sporthal Steenwijklaan.

Over de exacte invulling van het toernooi en het wedstrijdschema wordt intern nog overlegd. Wat in ieder geval al wel vast staat is dat Heren 1 en Dames 1 de mogelijkheid krijgen om een 3- of 4-kamp te spelen. Er is dus nog ruimte voor de overige teams, evenals de jeugdteams en de zitvolleybalgroep, om aan te haken! Uitgangspunt is dat het een toernooi wordt voor de gehele vereniging.

Vrijwilligers gezocht

Om het toernooi wederom weer tot een succes te maken zijn we op zoek naar vrijwilligers. Je kunt je opgeven om een bardienst te draaien of om te fungeren als scheidsrechter. Wil je op zaterdag 10 september helpen achter de bar? Stuur dan een mailtje naar de Redactie. Wil je graag fluiten? Meld je dan bij Rob. Maken we er samen weer een succesvol toernooi van?

Deelnemers gezocht

Voor de 3- of 4-kampen van Heren 1 en Dames 1 zijn we nog op zoek naar deelnemende teams. Heren 1 is afgelopen seizoen 2e geworden in de Promotieklasse en gaat volgend seizoen keihard voor promotie naar de derde divisie en is dan ook op zoek naar teams van vergelijkbaar niveau: top-promotieklasse of derde divisie. Dames 1 is afgelopen seizoen 3e geëindigd in de 1e Klasse en gaat volgend seizoen vol voor promotie naar de Promotieklasse. Voor het toernooi zijn ze op zoek naar teams uit de 1e en Promotieklasse. Interesse? Stuur dan een mailtje naar de Redactie of benader ons via sociale media!