Een mooie afscheidswedstrijd voor Patrick

Afgelopen vrijdag werd de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld door Patrick. Heren 4 staat flink onderaan, alhoewel… Op 13 januari wonnen de mannen hun allereerste wedstrijd in drie jaar. Dat deden ze tegen de nummer 9: VVV Delta. En dat team staat maar met 4 puntjes boven de heren. Alles is dus nog mogelijk.

Maar, terug naar Patrick. Want, hij gaat ons even verlaten. A.s. maandag gaat Patrick onder het mes en zal 16 dagen in het ziekenhuis blijven. Daarna begint een lange weg naar herstel. Wat en hoe precies moet je hem maar even vragen als hij weer terug is. 

Voordat Patrick ons tijdelijk verlaat, laat hij afgelopen vrijdag nog eens zien dat hij ontzettend is gegroeid dit seizoen. De mannen uit Monster (Monza H3), die op een mooie derde plek in de ranglijst staan, hebben erg veel moeite met o.a. de service van Patrick. Dat, en andere mooi gespeelde ballen, resulteert in een setje winst voor Heren 4. Die laatste set, die gewonnen wordt met 25-20, krijgt Patrick een publiekswissel. En aan het einde van de wedstrijd krijgt hij ook nog eens een heerlijk lokaal bierpakket van het lekkere Haagse Eiber bier. Voor na het herstel, natuurlijk.

We doen nog even een drankje met z’n allen en wensen Patrick ontzettend veel succes, sterkte en alvast beterschap. Tot volgend seizoen!