De Frozen Puppets van H5 nemen het op tegen Kratos

De meeste van de teamleden moesten bij wijze van spreken al voor dag en douw uit de veren. Want ja, als je toezeggingen doet om te helpen bij het scholentoernooi dan staan we voor die afspraak. Maar liefst 7 teamgenoten maakten er samen met Leandra, Meike, Lisa, Matthijs en Vincent L. weer een supermiddag van. Er zat maar weinig tijd tussen het einde van de wedstrijden en het opstarten van de warming up en in de tussentijd moesten er nog enkele happen pizza naar binnen worden gewerkt. 

Dat alles is natuurlijk niet bevorderlijk voor het neerzetten van een topprestatie. In de eerste set leken we wel een stelletje Frozen Puppets. De verplaatsingen waren minimaal, de snelheid van reageren matig, terwijl het passen voor wat betreft uitvoering wel een paar graadjes beter mocht zijn. Waarschijnlijk werden we teveel afgeleid door de persfotograaf, die al onze ‘bewegingen‘ vastlegde. 

De coach vond na afloop van de set dat het allemaal wel wat beter kon. “Dreigde” in te grijpen als we ons niet van een betere kant lieten zien. Of het daaraan lag, weet ik niet, maar ineens was er weer die ouderwetse bloedvorm en met slechts 12 tegenpunten toonden we ons zoals zo vaak heer en meester op het veld. Kersverse vader Robert wilde ook graag van het succes proeven en maakte in de derde set zijn opwachting. Dat betekende zeker geen verzwakking dus was het weer doordenderen met die hap. 

In de 4e set leken we weer in te kakken, maar onder de bezielende leiding van onze upper Gawein, die trouwens ongeveer op zijn tandvlees de wedstrijd afmaakte, sleepten we toch ook deze set, zij het nipt , uit het vuur. Voor de helft van het team zat de dagtaak er toen nog niet op, want maar liefst 3 scheidsen en 1 teller uit de groep deden daarna nog eens wat extra voor de club.  

Uiteraard mag niet onvermeld blijven dat onze harde kern van supporters (Wibbie en Bart) ons ook deze keer bleef aanmoedigen. 

De Gâhwe Cactus

Ging deze keer naar Gawein, die zoals gezegd , ondanks wat lichamelijke malheur een puike wedstrijd speelde.  

Kuitenbijtertje