Een inspannende woensdagavond voor Heren 5

Eens een keertje niet trainen onder de knoet van Milene en haar pittige aanpak, maar toch wel een echte inspanning leveren op de woensdagavond. We gaven een voorstelling tegen GGV (cluppie uit Leiden) waarbij we toch echt lang moesten nadenken hoe kleurrijk dit team op de heenweg er ook alweer uitzag. We kwamen niet verder in onze herinnering dan dat team met die kleine spellie die heel vaak (en succesvol) die lange aanspeelde. Een voormalige trainer van ons team zou helemaal wild laaiend boos zijn geworden als we op die manier onze tegenstanders typeerden, maar goed, praktisch gezien levert het zeer vaak wel het duidelijkste plaatje op.

Harry moesten we missen deze keer (zat natuurlijk hopeloos in de knoop met de verwerking van zijn a.s. afscheid en dat was op zijn rug geslagen, denken wij). De scheids was ff zoek, maar toen we haar hadden gevonden, vertoonden wij onze kunsten. Dat bleek in de 1e set een koud kunstje. We stuurden ze met 11 puntjes het bos in. Die truc konden we in de 2e niet herhalen. De passing was net even niet accuraat genoeg en onze aanvallers bleken iets te vaak moeite te hebben met het afwisselen of überhaupt toepassen van harde en zachte/ geplaatste aanvallen. Hoe dan ook, in de 3e en 4e set hadden we alles weer op orde en maakten we deze voorstelling heel snel en succesvol af. 

Over koud gesproken, is iedereen al op de hoogte dat HKV de laatste tijd uitstekend gebruik maakt van wisselbaden? Stonden wij enkele weken terug tot verbrandens toe uit te wasemen, deze keer was er een erg fris dompelbad voor ons geregeld. Toch vreemd dat maar heel weinig mensen die geste konden waarderen. Na een voor ons doen redelijk korte nazit spoedden we ons naar huis voor een warme douche (alleen de watjes onder ons) en een warm bedje.

Zien we nog echte supporters a.s. woensdag de 20e verschijnen bij de laatste wedstrijd van onze kanjers Gert en Harry! Zou wel leuk zijn.

Gâhwe Cactus

We wilden deze keer niet echt een uitblinkende, opvallend optredende teamgenoot in het zonnetje zetten. Daarom besloten we de cactus maar aan onszelf als te team te gunnen.

Kuitenbijtertje