Heren 5 onderliggende partij tegen In Up Go 2

Het was redelijk donker op de tribune, maar volgens ons zaten er op donderdag 20 oktober jl. scouts om naar het ‘nieuwe’ H5 te komen kijken. Dat was slechts een droom, want het bleken Milene en Firoz te zijn, die blijkbaar een avondje niets te doen hadden. Hun aanwezigheid (zij net terug van een bijzonder reisje langs de uithoeken van de wereld in de contreien Verweggistan en aanpalende gebieden en hij als supervrijwilliger, bracht ons danig in verwarring. 

Dat bleek in de eerste set wel. Wij trokken uiteindelijk rouletteballetje 4. Ons doel was beter te scoren in de 2enamelijk een verdubbeling en gokten dus op balletje 8. Dat lukte dankzij een iets te geringe inspanning echter net niet (7). Daarna was het gedaan met onze warming up en met aantrekkelijk en geestdriftig spel haakten we tot 17-17 in de derde set aan. De rest van de set stoeiden we teveel met een van onze permanente uitdagingen (dit keer de pass) en was het gedaan met de pret. 

Datzelfde beeld gaf de 4e set te zien. Met als uiteindelijk resultaat dus weer ons gewenningsmomentje namelijk 4 nul verlies.

Daar stond echter veel positiefs tegenover: geen onvertogen woord, positieve benaderingen, gaandeweg verbeteringen in het spel en enthousiaste glijpartijen om ballen alsnog te redden. 

Daarna uiteraard nog een sapje en een erg uitgebreid hapje. Weemoedig moesten daarna weer op pad naar huis en weg uit dit mondaine, landelijk gelegen, gastvrije en nergens saai-ogende Roelofarendsveen, een plaats in opkomst, Mark My Words.

O ja en de vertegenwoordigers van onze club waren Jakub, René, Theo, Jelmer, Sierd, Rob en Florian.

Kuitenbijterje

(Setstanden: 25-4, 25-7, 25-18, 25-18)