Winst Heren 5 tegen SKC 8

Van top tot teen geboosterd trad op 4 februari ons wat rijpere team met maar liefst 9 man fris en fruitig aan tegen een van de zwakkere teams in onze poule namelijk SKC 8. Doordat de andere Sovicos teams op eigen verzoek of van de tegenstander een vrije avond hadden, kwam er wel veel op onze schouders neer. De deurcontrole werd uitgevoerd door Heren 1, maar de zaaldienst vroeg (en hulp bij Meisjes A1), de zaaldienst laat én de bardienst laat namen wij voor onze rekening.

Gelukkig werden we op de tribune van harte gesteund door Wibbie, Bart, Vida en de pa van René.
Of ze nu echt heel veel van de wedstrijd hebben gezien, is overigens wel de vraag, maar ze hadden het onderling in ieder geval zo te zien erg gezellig.

Al die stress aan het begin van de avond viel ons zwaar te verwerken in de eerste set. We kenden in die set onze dipjes, maar even de rug rechten en onze eerste setwinst sleepten we uiteindelijk toch maar gewoon binnen. Daarna was het echt appeltje/eitje, doordat we een half tandje bijschakelden. Het werd 4-0 (25-23, 25-12, 25-19, 25-15).

Lotte Salomé floot een prima wedstrijd, complimenten.
Omdat er om 21.30 helemaal geen wedstrijden uit de hoge hoed werden getoverd, was het direct na de wedstrijd een drukke bedoening. De ‘oude’ mannen liepen zich een rotje om maar op tijd uit de douche en in de kantine te zijn, vanwege de sluitingstijd van 22.00 uur. We slaagden echter ruimschoots en het is dan een genot om mee te maken dat we op een vrijdag als team lekker aan het sap en de babbel konden. Geen fluit- of telbeurten. Kortom heerlijk. 

De Gâhwe Cactus werd dit keer toegekend aan André die ook deze wedstrijd zijn vertrouwde degelijke vorm vertoonde.

Kuitenbijtertje