Maak kennis met onze leden! Wie zijn ze, wat doen ze nog meer naast het leuke spelletje volleybal.

Sovicos kent vele onmisbare vrijwilligers: leden die zich keihard inzetten voor onze mooie Haagse club.
Op 1 juni 2020 bestaan we al 70 jaar! Om elkaar wat beter te leren kennen gaan we iedere maand op bezoek bij onze vrijwilligers voor een praatje.

Maak kennis met… Thijs

Dit supersportieve talent stroomde na de judomat razendsnel van meetrainer bij heren 5 door naar Heren 2 en traint nu zelfs ook aardig mee met heren 1.

Maak kennis met… Rob

De man die je altijd ziet lopen, de man die zoveel dingen regelt, de man van de overzichtelijke takenpakket mailtjes en de man die bij HKV beter bekend staat als Mr. Sovicos.

Maak kennis met… Vincent

Vandaag kom je nóg meer te weten over… Vincent!
De man die er altijd is en altijd veel te regelen heeft. En niet te vergeten ook de club van de hoognodige muziek voorziet.

Maak kennis met… Maura

Vandaag maak je kennis met Maura, ons nieuwste bestuurslid! Misschien kent nog niet iedereen haar, dus dit is een goed begin en de volgende keer als je haar ziet kan je haar ook nog in het echt leren kennen.

Maak kennis met… Karen

Karen is speelster van Sovicos dames 4 en in dit interview kom je uiteraard meer over haar te weten. Wil je nog meer vragen aan Karen? Spreek deze chille chick gewoon even aan als je haar ziet lopen.

Maak kennis met… Lotte

Vandaag maak je kennis met Lotte!
Lotte is speelster van Dames 5. Ze is nog kort lid, maar nu al actief binnen onze club.

Maak kennis met… Laurien

Vandaag maak je kennis met Laurien! Lees meer over deze enthousiaste en altijd vrolijke speelster uit Dames 1 die al bijna haar hele leven volleybal speelt.

Maak kennis met… Jan

Vandaag maken we voor de allereerste keer kennis met een van onze vrijwilligers. Sovicos kent veel vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Vandaag maak je kennis met Jan!