Inspelen 

De inspeelruimte is beperkt. Inspelen dient zoveel mogelijk te gebeuren zonder daarbij de spelende teams te hinderen. 

Sportschoenen 

De sportvloer mag niet met buitenschoenen betreden worden. Zaalschoenen met zwarte zolen zijn niet toegestaan. 

Aanvang van toernooi 

De wedstrijden zullen starten rond 15.30u. De precieze tijden staan vermeld in het meegezonden wedstrijdschema. In verband met voorbereidingen van het toernooi, is het niet mogelijk de sporthal vóór 15.00u te betreden. Na dit tijdstip zal de zaal open gaan en kunt u zich aanmelden en inspelen. 

Sportiviteit 

Gedurende het toernooi, voornamelijk in de voorrondes, kan het niveau verschil tussen beide teams groot zijn. Mocht uw team het duidelijk betere team zijn in een wedstrijd, doen wij een beroep op uw sportief karakter door het wat terugnemen van aanvals- en service-kracht. 

Kantinefaciliteiten 

De sporthal beschikt over een kantine waar drank en etenswaren kunnen worden verkregen. Bij de velden mag niet gegeten, gedronken of gerookt worden. Tijdens het scholentoernooi wordt geen alcohol geschonken, ook niet aan docenten, begeleiders en bezoekers. 

In de kantine kan ALLEEN MET PIN worden betaald. 

Wedstrijdballen 

  • Sovicos levert de wedstrijdbal. 
  • Ieder team zorgt (indien gewenst) voor eigen inspeelballen. 

Kleedkamergebruik 

Er zijn aparte kleedkamers voor de meisjes en voor de jongens. De meisjeskleedkamers zijn direct na de ingang rechts en de jongenskleedkamers zijn direct na de ingang links. Er mag in de kleedkamers niet gerookt worden. Waardevolle spullen kunnen beter niet in de kleedkamer achtergelaten worden. 

EHBO 

Gedurende het toernooi is er EHBO in de zaal aanwezig. 

Aansprakelijkheid 

De toernooicommissie draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor diefstal of vermissing van goederen, blessures, ongevallen of anderszins.