This post is also available in: Engels

Om ervoor te zorgen dat onze kantine en keuken netjes worden afgesloten na een gezellige avond, hebben we duidelijke procedures opgesteld. Volg alsjeblieft deze instructies zorgvuldig op om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Dank je wel voor je medewerking!

Bardienst en Keuken Sluitingsprocedure:

15 Minuten voor Sluiting (00.45 uur):

  • Laatste ronde drankuitgifte.
  • Begin met afsluiten.

30 Minuten voor Sluiting (00.30 uur):

  • Schakel de frituur in de keuken uit.
  • Zet alle frituurapparatuur en tosti-apparaten uit via de knop op de verdeelstekker.
  • Start met schoonmaakwerkzaamheden.

01.30 uur – Alles Moet Gesloten Zijn:

  • Sluit de barploeg vraagt aan aanwezigen of iemand verantwoordelijkheid neemt voor bardienst tussen 01.00 uur en 02.00 uur.
  • Als er geen belangstelling is, gaat de hal om 01.00 uur dicht.
  • De verantwoordelijke persoon is verantwoordelijk voor drankenuitgifte, laatste ronde, kassasluiting, voorraad aanvullen, schoonmaken en hal afsluiten met alarm instellen.

02.00 uur – Hal Verlaten en Afsluiten:

  • Iedereen moet de hal verlaten.
  • Voltooi het afsluitproces.

Schoonmaak Instructies:

  • Frituur: Verwijder overtollig vet/spetters met keukenpapier.
  • Tosti-apparatuur schoonmaken.
  • Aanrecht en werkbladen afnemen.
  • Vaatwasser leegruimen, afsluiter lichten en water weg laten lopen.
  • Afzuiger uitschakelen via lichtschakelaar.
  • Overige verlichting uitschakelen.

Bardienst Sluitingsprocedure:

Na de “Laatste” Ronde:

  • Zet de kassa uit uiterlijk om 00.45 uur.
  • Spoel, droog en berg de glazen op.
  • Giet een kan heet water in de bak onder de tap.
  • Verwijder melk, suiker en roerstaafjes van de bar.
  • Plaats volle kratten met lege flesjes (gesorteerd) in de fustruimte via de lift.
  • Vul de voorraadkast in de kleine kantine bij.
  • Maak tafels en bar schoon.
  • Sluit deuren af.
  • Schakel verlichting uit.

Algemene Kantine- en Sporthalsluiting:

  1. Sluit alle deuren en ramen in het complex.
  2. Schakel alle verlichting uit, behalve noodverlichting (deze blijft branden).
  3. Sluit beide tochtdeuren naar de hal.
  4. Open het alarmkastje.
  5. Voer de 4-cijferige code in (standaard sluitcode) en bevestig met de “A”-toets.
  6. Als het alarm is ingeschakeld, hoor je een pieptoon.
  7. Binnen 30 seconden moet de voordeur op slot zijn.
  8. Luister om te bevestigen dat het alarm is ingeschakeld.
  9. Bij problemen of vragen, neem contact op met Vincent Lugtenburg of Milene van Arendonk.

Indien er een fout gemaakt wordt of de 30 seconden worden overschreden bij het sluiten van de kantine, treedt de alarminstallatie automatisch in werking. Dat is een harde sirene: BEL: 3664423 of b.g.g. 06-79166139 Ed Deelen (de laatste uiterlijk tot 00.00 uur).