Talent van de maand – februari

Het is weer tijd voor de rubriek: ‘talent van de maand’, waarin we elke maand een jeugdlid nomineren. Het talent van de maand februari is topper Aurora van Meisjes C!

Van harte gefeliciteerd lieve Aurora!!

Aurora is 11 jaar en 1 meter 50 lang. Ze is hartstikke fanatiek en altijd even energiek bij de trainingen en wedstrijden van Meisjes C. Het leukste aan volleybal vindt ze ‘serveren’. En terwijl ik even bij de training kom kijken oefent ze driftig om bovenhands te serveren. Dat is dan ook haar ambitie, en dat gaat haar nu al aardig goed af. Ik heb er dus alle vertrouwen in.

Naast volleybal houdt Aurora van streetdance maar is ze ook gek op tekenen en schilderen. En als ze dan niet tekent, schildert of aan het dansen is dan kijkt ze graag naar ‘The house with a clock in it’s wall’ en, net als vele andere Sovicossers, de Harry Potter series.

Last but not least, Aurora is verkozen tot ‘talent van de maand’ omdat ze zo hard haar best doet, graag wil leren en ook echt progressie laat zien. Dus die bovenhandse service? Dat gaat helemaal goedkomen!

Leuk om je wat beter te leren kennen, Aurora. Zet ‘m op bij Meisjes C.