Kijk live mee naar Eredivisie volleybal!

Op nieuwsjaarsdag is de Eredivisie volleybal van start gegaan met de topper Amysoft Lycurgus H1 – Draisma Dynamo H1 (1-3) en sindsdien zijn alle wedstrijden in de Eredivisie (heren & dames) live te zien op volleybal.nl/eredivisie. Het enige wat je hiervoor hoeft te zien is eenmalig een (gratis) Eyecons-account aan te maken, zodat je daarna alle wedstrijden gratis kunt zien.

Alle competities van de Topdivisie en lager liggen momenteel nog stil, maar onder strenge voorwaarden (strict protocol, regelmatig testen, weinig contacten) mag de Eredivisie doorgaan. Overigens niet alle teams doen mee, Peelpush Dames 1 ziet voorlopig af van deelname. Dit seizoen zullen er geen teams degraderen.

De Eredivisie wordt dit seizoen aangepast afgewerkt. In de reguliere competitie spelen alle teams één keer tegen elkaar. Reeds gespeelde wedstrijden uit oktober blijven staan. Na de reguliere competitie gaat de top-4 verder in de kampioenspoule, de onderste vijf teams spelen de degradatiepoule (het Talentteam Papendal is uitgezonderd van nacompetitie). Die wordt gespeeld middels uit- en thuiswedstrijden. De beste twee teams van de kampioenspoule spelen een best-of-five play-off voor het landskampioenschap.

Livestream
De Eredivisiewedstrijden zijn live vanuit de huiskamer te volgen. Alle Eredivisiewedstrijden worden vanaf januari rechtstreeks uitgezonden op volleybal.nl. Enkele minuten voor aanvang van de wedstrijd start de livestream op de specifieke wedstrijdpagina. Lees hier meer over het volgen van de rechtstreekse uitzendingen.