Afspraken over kortingen, cashback en tegenprestaties met Erreà

This post is also available in: Engels

Sinds augustus 2021 is Erreà onze nieuwe kledingleverancier. Daar zijn we als Sovicos natuurlijk erg blij mee, want er was veel behoefte aan minder warme wedstrijdshirts. Naast de wedstrijdkleding levert het Italiaanse kledingmerk o.a. ook sporttassen, inspeelshirts, sokken, kniebeschermers en trainingspakken. Dat wist je ongetwijfeld al, maar wist je ook dat we als vereniging afspraken hebben gemaakt over kortingen, cashback en tegenprestaties? Hieronder lees je er alles over. 

Maar, laten we het eerst eens over Erreà hebben. Want wist je bijvoorbeeld dat Erreà binnen de Nederlandse markt kledingpartner is van o.a. ADO Den Haag en TeamNL? Daarnaast heeft Erreà als onderscheidende kracht dat het de productie voor 100% in eigen handen houdt en beschikt over eigen fabrieken, waardoor het een constante kwaliteit en continuïteit kan garanderen. Genoeg redenen voor ons om met het bedrijf samen te werken. 

Maar wat houdt die samenwerking precies in?

Cashback en kortingen 

Een van de voordelen om met het bedrijf samen te werken is dat van ieder gekocht item uit de clubwebshop een deel van het bedrag (ook cashback genoemd) in een bepaald potje terecht komt. Van dit potje kunnen wij producten, gratis of voor een lager bedrag, van Erreà afnemen. Zo is het potje van vorig seizoen geïnvesteerd in de rugtassen voor onze vrijwilligers, die overigens nog niet allemaal uitgedeeld zijn.  

Daarnaast krijgen alle leden standaard 20% korting op de artikelen in de clubwebshop en krijgen we 40% korting op bestellingen vanuit de vereniging. Bijvoorbeeld bij een grotere bestelling inspeelshirts met het logo van een sponsor. 

Dat krijgen we allemaal niet voor niets natuurlijk. 

Tegenprestatie 

Daartegenover staat dat wij als vereniging onze leden actief stimuleren om te volleyballen in kleding van Erreà. Tijdens officiële wedstrijden in de Nevobo competitie is het zelfs de regel dat iedere speler in een Erreà-wedstrijdshirt (en inspeelshirt) deelneemt aan de wedstrijd. Dus draag je nog een oud wedstrijdshirt? Bestel dan hier een mooier, lekker zittend en luchtdoorlatend shirt van Erreà!

Ook nemen we het logo van de kledingleverancier op in onze reclame-uitingen zoals het scherm in de kantine, en ook online op de website, sociale media en in de nieuwsbrief. We zijn natuurlijk hartstikke trots op deze samenwerking dus dragen dit ook graag uit.  

Mocht je nou nog geen nieuw wedstrijdshirt hebben maar ‘m wel willen. We hebben passhirts beschikbaar in Sporthal Steenwijklaan zodat je altijd de goede maat besteld.

En wil je als team in dezelfde mooie inspeelshirtjes spelen? Of heb je een sponsor gevonden voor jouw team? Of heb je vragen over Erreà, de kleding of onze samenwerking? Neem dan contact op met het Bestuur!