Blacklight toeâhnaui 2023

Om 14:00uur had Vincent Lugtenburg de dj tafel al redelijk opgebouwd, maar de ramen moesten nog afgeplakt worden, ook de lijnen, deuren en muren vroegen nog wat aandacht van de vele plakkers. En dus gingen Gawein, Folkwin, Lili, Rachel, Anouk, Jan, Lisa en ik aan de slag. Er waren zoveel rollen tape, en met maar twee velden te beplakken kreeg de creativiteit al snel de overhand. Wat zorgde voor een fantastisch beplakte zaal. Ik heb nog nooit met zoveel plezier lijntjes geplakt! En na zoveel plakken, begonnen onze maagjes te knorren, dus rond een uurtje of zes was het tijd om te eten. De pizza werd geregeld door Rob en ook Ilse & haar vriend schoven op tijd aan om wat laatste dingen te regelen voor …

Het startsignaal

Om half 8 stonden daar ruim 70 fanatiekelingen te popelen om een potje volleybal te spelen in blacklight. Sommigen in de meest kleurrijke pakjes, anderen gefocust op details maar allemaal met heel veel energie. De teams werden bekendgemaakt, van ‘One Direction’ tot ‘De kleine kantiene’.

Wedstrijdjes van 10 minuten terwijl DJ Vinnie lekkere opzwepende muziek draaide en wedstrijdsecretaris Yvonne zorgde dat alle teams wisten waar ze moesten spelen, scheidsen of tellen. De teams waren lekker divers, van mensen die nog nooit een volleybal hadden aangeraakt tot beach- en/of zaalvolleyballers die meerdere keren per week spelen. Dat maakte het gevarieerd en werden er leuke potjes gespeeld. Het enthousiasme was te voelen, zowel in het veld als aan de kant.

Tijd voor een borrel

Halverwege was het tijd voor een nieuwjaarsborrel! Jan Soer, voorzitter, nam nog even het woord om iedereen te bedanken. Terugkijken op afgelopen jaar deed hij niet, want daarvoor is deze video gemaakt. Iedereen genoot van de champagne en de hapjes maar het was duidelijk dat er nog veel energie was want al snel verplaatsten iedereen zich weer naar de velden. En daar werd, naast spelen, jawel gedanst want de beats van DJ Vinnie deden ons haast vergeten dat je stil moet staan als je passt. Op de tribune werd van links naar rechts gesprongen en in het veld werden de ballen zoveel mogelijk van de grond gehouden. Op allerlei wonderlijke manieren, benen, knieën, hoofden. Ik heb van alles voorbij zien komen.

Foto’s!

Ik kan nog wel doorgaan met typen, maar laten we gewoon maar naar de beelden kijken. Die spreken immers voor zich. De redactie was uiteraard aanwezig om alles zo goed en veel mogelijk vast te leggen. De stories hebben we verzameld in een ‘Instagram highlight‘. Heb je zelf nog foto’s / video’s? Stuur ze naar de redactie, dan voegen we ze hieronder toe.

Hier uiteraard ook nog even een bedankje aan Ilse, Anouk M & Lisa voor de organisatie van dit toffe toernooi. Aan de vrijwilligers die hebben geplakt alsof hun leven er vanaf hing. De DJ & wedstrijdsecretaris & het bestuur. Maar uiteraard ook een groot bedankje aan iedereen die erbij was. Zonder jullie was dit natuurlijk niet zo’n mooi feestje geworden! Op naar volgend jaar.

En lijkt het je nou leuk om ook zo’n evenement te organiseren? De Activiteiten Commissie zoekt nog versterking!