Court crew gezocht voor WK Meisjes U20

Beste jeugdleden, de Nevobo (Nederlandse Volleybalbond) is op zoek naar court crew! Als court crew draag jij de vlaggen voor de wedstrijden, of rol jij de ballen naar de serveerplekken of poets je de vloer schoon. Heb je dit nog nooit gedaan? Geen zorgen, vooraf krijg je een uitgebreide instructie. Daarnaast krijg je ook een superleuk t-shirt die je mag houden én je krijgt gratis eten en drinken. Wil je niet alleen? Vraag dan een teamgenoot om mee te gaan!

Hieronder het bericht vanuit de Nevobo:

Goedemorgen allemaal!

We zijn bezig met het organiseren van het WK meisjes onder 20jaar. Dit wordt gespeeld in het Rotterdam Topsport Centrum in juli 2021. We hebben er veel zin in en blijven duimen dat alles gewoon door mag gaan… Met alle maatregelen natuurlijk vanwege corona. 

Ik ben op zoek naar court crew die ons kan helpen die dagen. We gaan op 2 velden spelen en dan 2 wedstrijden achter elkaar. Minimale leeftijd is 12 jaar.  Hieronder een overzicht van dagen en tijden waarop ik court crew kan gebruiken:

  • 9/10/11/13/14/15/17/18 juli
    1. Aanmelden 14.00u/ klaar rond 19.30u
    2. Aanmelden 15.00u/ klaar rond 20.30u
  • De court crew draagt de vlaggen voor de wedstrijden, rolt de ballen naar de serveerplekken en poetst de vloer schoon.
  • Ervaring is niet noodzakelijk. Er wordt een uitgebreide instructie gegeven voor de wedstrijden.
  • Iedere vrijwilliger krijgt een T-shirt die hij/zij mag houden.
  • Voor eten en drinken wordt gezorgd.
  • Kinderen mogen meerdere dagen actief zijn tijdens het evenement.

Lijkt het je leuk om te helpen dan kan je je dus opgeven voor 1 van de bovenstaande tijden. Mail dan naar vrijwilligers@nevobo.nl de dag(en) dat je kan helpen en welk tijdsblok je kan.

Ik kan alleen nu nog niet zeggen of ouders mogen blijven kijken, i.v.m. de richtlijnen van het RIVM. Tot nu toe is het nog een evenement zonder publiek, maar hopelijk komt daar verandering in.

Ik hoop dat jullie gezellig komen helpen die dag(en)!!!

Met vriendelijke groet,

Martje Terlingen
Medewerker Evenementen
Nederlandse Volleybalbond (Nevobo)

📸: Detlef Gottwald Fotografie