Dames 3 pakt op laatste speeldag kampioenschap

Zaterdagmiddag stond om 12:30 de Kampioenswedstrijd van Dames 3 op het programma. Een dag eerder stond concurrent Servylo tegenover de hekkensluiter en liet het verrassend een setje liggen. Dat betekende dat het team van Stef aan één (het liefste twee) punt genoeg had om het kampioenschap definitief binnen te slepen.

De eerste set ging als een bliksemflits voorbij. Alsof er geen enkele sprake was van spanning, werd de eerste set binnengehaald met 25-8 (!)

Officieel was het kampioenschap daarmee al behaald, maar de dames lieten het er natuurlijk niet bij zitten, en namen alle twijfels weg in de tweede set. Hoewel VollinGo in het begin nog wel wat terugdeed, pakte het met sterke service series en mooie rally’s de tweede set met 25-15. Na het winnende punt was de ontlading groot.

Naast dat dit de kampioenswedstrijd was, was het ook de allerlaatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Dus die wilden de dames natuurlijk het liefste goed afsluiten met 4-0. Hoewel niet alles soepel verliep, kon VollinGo het Sovicos niet moeilijk maken en won het de derde en de vierde set met 25-18 en 25-16.

Van harte gefeliciteerd dames! Hieronder nog een paar foto’s!

https://drive.google.com/drive/folders/176fKPCpeOE7y9_0itpgepxMg2el5E494?usp=sharing