Chris en haar Dames 7

Ik ben 34 jaar lid geweest van Dos en later Sovicos en heb 2 fusies met Oikos en SVC meegemaakt. Na een behoorlijke schouderblessure was ik genoodzaakt te stoppen, maar kon het na 4 jaar toch niet laten en ben nu sinds september 2019 weer trainend lid geworden. Ik doe geen wedstrijdleiding, omdat ik vanwege mijn werk niet op tijd bij vroege wedstrijden kan zijn en niet aan de randactiviteiten kan deelnemen.  Daar ik niet meer bovenhands kan serveren en na elke training en wedstrijd mijn trapeze en biceps behoorlijk voel of niet meer voel, bouw ik het rustig op. 
Genoeg over mijzelf.

Ik ben gevraagd of ik af en toe een wedstrijd wil spelen om bij hoge nood de gaten op te vullen bij, hoofdzakelijk, Dames 7.
Dames 7 is een team wat opbouwend is met sommige speelsters met weinig tot geen ervaring in het volleybal, maar die zeker wel balgevoel hebben. Aangezien ik bijna elke week wel een gat opvul zie ik dat er zeker potentie in dit team zit, maar soms zijn er frustraties als het dan net (24-26) niet lukt.  In de eerste wedstrijden kwamen we ( ik zeg voor dit verhaal even we, omdat de meiden mij als hun oma hebben opgenomen, hihi) niet boven de 20 punten, maar de afgelopen wedstrijden hebben we al meerdere sets boven de 20 gehaald.
Afgelopen wedstrijd hebben we dan ook eindelijk een set gewonnen. Zo blij dat het wel een kampioenswedstrijd leek. Haha!!

Heel veel succes voor de komende wedstrijden, jullie kunnen het!

Deze resultaten zijn mede mogelijk gemaakt door de leuke coaches, die alleen maar positief en opbouwende kritiek leveren aan deze meiden/dames. Toppers zijn het!
Oskar, Laurien en Willemijn, namens Dames 7, bedankt voor jullie tijd, geduld en positiviteit!

Met de volleybalgroetjes van een trainend lid,
Chris!