De mannen van Heren 4 hebben ver van huis gestreden als leeuwen!

Op vrijdagavond 9 oktober heeft Heren 4 stad en land afgereisd naar het pittoreske Maasland voor een wedstrijd tegen UFO Heren 1: een ervaren team, wat al sinds jaar en dag samen speelt. Een flinke uitdaging dus!

Voor veel mannen is dit het eerste seizoen bij Sovicos en zij hebben nog niet heel veel tijd kunnen besteden aan het leren van het spelletje. Desalniettemin gingen ze er vol goede moed in, gewapend met een bak motivatie en bruisende energie!

Al gelijk op voorsprong

De eerste set begon ontzettend sterk en we kwamen al snel op een 3-0 voorsprong! De hele set is er gestreden om elk punt. Er is gerend, gesprongen, gevlogen, gedoken en weer opgestaan. Helaas was het niet genoeg en is de set uiteindelijk naar de heren van UFO gegaan.

Een wat rommelige tweede set

De tweede set was helaas minder sterk. Het werd rommeliger aan onze kant, werden onrustig en lieten onze koppies hangen. Na een goede peptalk van de coach, verbeterde de vibe en werd er opnieuw gestreden.

Lichte paniek en een positieve vibe in de 3e en 4e set

Deze positieve vibe werd meegenomen naar de derde en vierde set. In de vierde set begon het zelfs spannend te worden! We hebben een flinke tijd voor gestaan, waardoor er toch wel een lichte paniek ontstond bij het o zo goed getrainde team van UFO! Na een time-out op 15-15, kregen we weer meer tegenstand en hebben we de set uiteindelijk verloren met 25-17.

Het was een prachtige wedstrijd met ontzettend mooie en lange rally’s. We willen ook graag de heren van UFO bedanken voor de leuke, sportieve wedstrijd. De sfeer was ontzettend gezellig! We zien jullie over 10 dagen voor een rematch!

Een trotse coach!