De Oranjekoorts stijgt…

Hoewel Sovicos natuurlijk het hele jaar door oranje kleurt, stijgt deze zomer het kwik in heel Nederland! Met grote toernooien als het EK Voetbal, de Olympische Spelen en het EK Beachvolleybal (in eigen land) is stilzitten er niet bij. In deze blog houden we je op de hoogte van de resultaten, delen we unieke speelschema’s die je met korting kunt laten afdrukken en thuis kunt ophangen én delen we supertoffe (win)acties. Let’s go ORANGE!

Deze evenementen gaan we volgen:

  • EK Voetbal in Duitsland – 14 juni t/m 14 juli (Duitsland)
  • Olympische Spelen – 26 juli t/m 11 augustus (Frankrijk)
  • EK Beachvolleybal – 13 t/m 18 augustus (Nederland)

Update: 04-06-2024

Maar eerst: Volleyball Nations League – Oranjeteams op jacht naar een Olympisch ticket

Zowel bij de mannen als de vrouwen valt er nog een ticket voor de Olympische Spelen te verdienen tijdens de Volleyball Nations League. Nog een kleine 2 weken en dan weten we of we, naast onze beachvolleybalteams, ook een zaalvolleybalteam mogen gaan aanmoedigen naar een medaille! De ontknoping zie je live bij Ziggo Sport (deze zomer ook gratis te bekijken door een gratis account aan te maken). Meer informatie is hier te vinden!

EK Voetbal

Nog heel even en dan gaan onze Oranje mannen beginnen aan het Europees Kampioenschap in Duitsland. Kunnen jullie je nog de kwartfinale tegen Argentinië herinneren welke we samen keken in de kantine van Sporthal Steenwijklaan? Wat was dat een spannende avond! Hopelijk gaan we ook deze zomer weer mooie Oranjemomenten beleven met elkaar. En dat doe je natuurlijk met het enige echte Sovicos EK Voetbal Schema!

Deze kun je hieronder downloaden. Bij Happy Copy kun je hem vervolgens laten printen met 10% korting! Hoe doe je dat? Mail het schema als pdf naar info@happycopy.nl en geef in de mail aan in welk formaat je de poster willen hebben (tip: A2) en vermeld daarbij dat je lid bent van Sovicos. Dezelfde dag nog kun je jouw poster ophalen bij de winkel van Happy Copy aan de Rijswijkseweg!

Olympische Spelen – beach- en zaalvolleybal

Op dit moment zijn onze beachvolleybal- en zaalvolleybalteams nog volop aan het strijden voor een Olympisch Ticket. Voor het beachvolleybalduo Katje Stam/Raïsa Schoon kan plaatsing bijna niet meer misgaan. Bij de heren zijn 3 teams nog volop in de race voor 2 tickets. Komende week valt de beslissing! Meer informatie vind je hier. Zoals eerder al gemeld wordt het voor onze zaalvolleybalteams (Lange Mannen en Volleybaldames) nog een flinke klus. Hoewel de Volleybaldames er beter voor staan. Nog heel even en dan weten we wie er naar de Olympische Spelen gaan! Uiteraard maken we dan ook weer een prachtig schema zodat je alles kunt volgen, resultaten kunt bijhouden en onze Oranjeteams kunt aanmoedigen.

EK Beachvolleybal – in Apeldoorn, Arnhem en Den Haag

Als je denkt dat het met het EK Voetbal en de Olympische Spelen klaar is, dan heb je het mis! Vlak na de Olympische Spelen start namelijk het Europees Kampioenschap Beachvolleybal in Nederland! Het ideale moment dus om vlak voor het zaalseizoen onze Oranje beachkoppels aan te moedigen en wie weet pakken ze wel de Europese titel! Wie daar in actie komen, wanneer precies en waar, dat wordt eind juni bekend als de loting wordt verricht. Daarna komen we natuurlijk zo snel mogelijk weer met een update en zetten we weer zo’n prachtig speelschema voor je in elkaar. Nóg beter is natuurlijk om op de tribune te zitten en de beste Europese teams in actie te zien! Tickets zijn nu al beschikbaar via volleybal.nl.

Ga je met een grote groep van 8 personen of meer? Dan profiteer je van 10% clubkorting! Gebruik hiervoor de actiecode “EBVclubs10” en je ontvangt 10% korting op het totaalbedrag. Veel plezier!