De redactie doet een stapje terug!

Met de zomer in volle gang, de beachvolleybaltrainingen in full swing en de zon die steeds vaker schijnt (alhoewel?), is het voor de redactie tijd om even een stapje terug te doen. Ja, we doen gewoon even aan politieke reces, waarom ook niet?

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het creëren van goede online content, zowel in kwaliteit als in frequentie. Elke maand delen we verschillende berichten, van algemene volleybalblogs tot Sovicos-gerelateerde verhalen, van kijkjes achter de schermen tot de vijf favorieten van onze leden. En dat allemaal terwijl de redactie al een tijdje een openstaande vacature heeft. Dus als je graag wilt helpen volgend seizoen, ben je van harte welkom!

Maar nu even terug naar ons werk. We zullen de website nog steeds up-to-date houden en ook op sociale media blijven we regelmatig posten, zij het iets minder in de zomermaanden. Daarnaast is de website opgeschoond, wat betekent dat de meeste blogs zijn gearchiveerd, teamgegevens zijn verwijderd en andere wijzigingen worden doorgevoerd. Heb je suggesties voor de website, leuke onderwerpen voor blogs of tips om dingen beter te doen? Laat het ons weten via de suggestiebox!

De komende tijd zal er dus wat minder content verschijnen op de website, terwijl we de tijd nemen om veranderingen door te voeren, op te schonen en ook even vakantie te vieren. In augustus gaan we weer van start. Tot dan!

De Redactie