De vijf favorieten van… Govert!

Govert, de veelzijdige speler van Heren 1, staat vandaag niet alleen op het veld om de PD wedstrijden te spelen, maar ook nog eens online in de schijnwerpers met zijn vijf favorieten! Naast zijn kenmerkende panterprint vest, schittert hij op het volleybalveld op meerdere posities. Maar laten we eens duiken in zijn persoonlijke voorkeuren, want daar zijn we natuurlijk nieuwsgierig naar 😉

Als het op films aankomt, staat Interstellar bovenaan zijn lijstje! Een absolute aanrader volgens hem, en ik kan dat alleen maar beamen. Deze film neemt je mee op een spectaculaire reis door de ruimte, waar een ex-NASA piloot wordt belast met een levensbelangrijke missie om een nieuwe thuisplaneet voor de mensheid te vinden.

Wat betreft drankjes tijdens het filmkijken is Govert een liefhebber van chocomel. Een klassieke keuze die perfect past bij een avondje ontspannen voor de buis, toch?

Het lezen van een goed boek is ook iets waar Govert van kan genieten, met The Three Body Problem als zijn favoriet. Dit intrigerende verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van de Chinese Culturele Revolutie en draait om een geheim militair project dat signalen de ruimte in stuurt om contact te leggen met buitenaardse beschavingen. Als een alien beschaving dreigt de aarde binnen te vallen, ontstaan er op aarde verschillende kampen die elk op hun eigen manier reageren op deze dreiging. Het resultaat is een meeslepende sciencefictionroman vol spanning en visie.

En nu lijkt het alsof Govert, naast volleyballen, alleen maar zit om een film te kijken of boek te lezen, maar niets is minder waard. Govert is namelijk ook gek op… boulderen. Een populaire bezigheid onder Sovicos-leden, hoewel het soms helaas gepaard gaat met blessures.

En last but not least, zijn favoriete band is niemand minder dan Tool! Deze Amerikaanse rockband staat bekend om hun krachtige muziek en creatieve teksten, waardoor ze al jarenlang een trouwe fanbase hebben. Met nummers als “Schism” en “Lateralus” weten ze de luisteraar te betoveren met hun unieke geluid en diepgaande teksten.

En is de panter nou zijn lievelingsdier? Hij houdt z’n schouders op “misschien”. We zullen het nooit weten… Terwijl Govert en het team zich voorbereiden op de pd wedstrijden vandaag, zet ik persoonlijk wat nummers van Tool op om in de juiste stemming te komen. Pushit vind ik wel passend, of Sweat? Bedankt Govert voor het delen van jouw vijf favorieten!!

Wil jij ook jouw vijf favorieten delen? Stuur een mail naar de redactie!