De vijf favorieten van … Kelly

Elke maand delen we de vijf favorieten van een Sovicos lid. Dit keer brengt ons dat bij Kelly, die elke week met haar voeten in het zand staat bij de beachvolleybal. Een favoriete serie “ik kijk geen series” of beroemdheid heeft ze niet, maar wat is haar favoriete boek, film of band? Lees vooral verder!

Ondanks dat Kelly dus graag een potje beachvolleybal speelt, is ze gek op de winter “als het maar koud is en sneeuwt”. Die liefde voor sneeuw komt ook terug in haar favoriete land(en) (Oostenrijk & Frankrijk (in de winter)) en stad (Val Thorens). Al geeft ze bij haar favoriete stad ook nog aan “of een ander wintersport dorp of stad.” Nou dat tellen we maar even als 1 favoriet 😉

En waar luistert Kelly dan naar als ze onderweg is naar de wintersportbestemming? Het liefst naar Imagine Dragons. Geen Après-ski dus maar gewoon lekkere pop/rock muziek uit Las Vegas, Nevada. Goeie keuze!

Ook haar favoriete film brengt ons niet naar besneeuwde bergen of verhalen op twee latten. Nee, daarvoor gaan we naar Zuid-Afrika en Frankrijk. Kelly heeft namelijk niet één maar twee favoriete films: Invictus (met Morgan Freeman en Matt Damon) & Intouchable (met Omar Sy). Prachtige films, beiden met een mooi emotioneel verhaal. Mocht je deze films nog niet gezien hebben: doen hoor 🙂

Leest Kelly weleens een boek? Jazeker! Haar favoriete boek is ‘The Rosie Project’, “over een autistische jongen die een vrouw probeert te versieren. Super grappig” weet ze me te vertellen.

De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina’s tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden. Dan komt Rosie Jarman in zijn leven: verre van perfect, maar wel intelligent en mooi. En ze is ook op zoek naar haar biologische vader – een zoektocht waar Don haar misschien bij zou kunnen helpen.

Klinkt als een interessant en ook wel grappig boek. Heb jij ‘m al gelezen? Wij nog niet maar voegen ‘m toe aan onze ‘to read’ lijst.

Last, but zeker not least… wat eet Kelly het liefst? “De vele lekkere kleine hapjes die je krijgt als je een borrelplank besteld”. Een slimme keuze en lekker Nederlands, want wat is er nou lekkerder dan borrelhapjes met een biertje of een frisdrankje? Altijd een goed begin van het weekend of de avond. Een mooie afsluiter ook, van de week, de dag en een welverdiende overwinning 💪🏽

Super leuk dat je jouw favorieten met ons wilde delen, Kelly!

Vind jij het ook leuk om jouw 5 favorieten te delen? We zijn nog op zoek, dus neem dan vooral contact op met de redactie.