De vijf favorieten van … Suzan

Het is weer tijd voor een vijf favorieten van… en dit keer brengt ons dat bij Suzan, spelend in Dames 2. Naast volleybal houdt Suzan van creatief bezig zijn. Wist je bijvoorbeeld dat ze ons toffe beachvolleybal logo heeft gemaakt?

Maar goed, op naar haar favorieten. Laten we maar gelijk goed aftrappen met een potje zwerkbal. Want de favoriete boek(en) en film(s) van Suzan is er niet 1 maar het zijn er 8. “Gewoon de gehele serie”. We hebben het natuurlijk over Harry Potter.

Zeven boeken en acht films. Harry Potter is een zevendelige fantasyserie geschreven door de Britse schrijfster J.K. Rowling. De boeken volgen chronologisch de puberteit en de adolescentie van leerling-tovenaar Harry Potter en zijn beste vrienden Ronald Wemel en Hermelien Griffel, met wie hij samen studeert aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Het hoofdverhaal concentreert zich op Harry’s gevecht tegen de duistere tovenaar Lord Voldemort, die Harry’s ouders vermoordde in een poging onsterfelijkheid te verwerven en de tovergemeenschap te onderwerpen.

Ook geen wonder dat Londen de favoriete stad van Suzan is. Of zou het eigenlijk York moeten zijn? Zolang je er maar de Leaky Cauldron met daarachter Diagon Alley vindt. Ondanks dat ze graag naar Londen gaat blijft Ierland haar favoriete land. “Prachtig land, mooie natuur en je kunt er heerlijk wandelen”. En, net als Suzan – die nu lekker aan het carnavallen is -, weten de Ieren hoe ze een feestje bouwen. Van leuke pubs met toffe muziek tot heerlijke donkere biertjes. Ja, wij snappen wel dat Ierland haar favoriete land is.

En hoe zit het dan met eten? Het Britse / Ierse eten staat nou niet echt bekend dat het heel smaakvol is. Al zijn daar de meningen (mijne iig) zeker over verdeeld. Nee, voor eten gaat Suzan voor de toetjes. ‘Pick me up’ oftewel TiramisΓΉ is haar favoriet. En ook daar zijn wij het volledig met elkaar eens. Is dat niet gewoon het allerlekkerste toetje op aarde?

En dat waren alweer vijf favorieten. Of zullen we er stiekem nog een doen? Laten we eindigen bij de favoriete beroemdheid van Suzan. Dat is “Chris Evans, heeft geen tekst en uitleg nodig, denk ik”, geeft ze aan.

Dank Suzan voor het delen van je 5 favorieten. Wil jij ook wel je 5 favorieten delen? Neem contact op met de redactie via mail.