De vijf favorieten van … Vida!

We weten nu de vijf favorieten van vrij nieuwe leden Lotte en Sanne, maar wat weten we eigenlijk van lang spelend lid Vida? Daar gaan we in deze blog achterkomen.

Misschien is het haar naam, Vida (leven in het Portugees), of het feit dat Daan (haar zoon) er een jaartje woonde, of misschien is het gewoon het lekkere weer, verrukkelijke eten en prachtige architectuur. Vida’s favoriete stad is in ieder geval Lissabon. Logisch wel, toch? Wat een prachtige stad is dat toch. Is Portugal dan ook haar favoriete land? Nee dat niet. Vida reist het liefst af naar Spanje, waar ze ook gelijk haar favoriete eten vindt: tapas.

Goh dat zijn al drie favorieten van Vida in bijna een zin. Laten we die maar als één tellen want er zijn nog veel meer leuke favorieten te delen. Zoals, Vida’s favoriete seizoen.

“Er zijn er meer maar vooral de seizoenen dat ik kampioen werd! En voor de gezelligheid seizoen 2018/2019”.

Van seizoen naar boek want wat doet Vida als het seizoen voorbij is? Een boek lezen misschien. Haar favoriet: Duister Lot van David Baldacci.

LuAnn Tyler heeft het niet getroffen in dit leven. Veel plezier beleeft ze niet aan haar miserabele baantje als serveerster en al helemaal niet aan haar vriend Duane, een armzalige drugsdealer. Op haar twintigste kan LuAnn alleen maar dromen van een beter bestaan. Maar dan lijkt haar droom ineens werkelijkheid te worden. Een wildvreemde man biedt haar de kans in één klap schatrijk te worden. En ze hoeft er alleen maar een staatslot voor te kopen, met elk willekeurig nummer. Hij zal ervoor zorgen dat op dit lot de hoofdprijs zal vallen en samen delen ze de winst. LuAnn aarzelt, want ze gelooft de man geen moment, maar wat heeft ze te verliezen? Niets, want ze wint. Van de ene op de andere dag is ze een steenrijke vrouw en ligt de wereld aan haar voeten. Tenminste, zo lijkt het, want al snel wordt ze, verdacht van moord, gedwongen te vluchten. En al snel beseft ze dat van nu af aan altijd en overal het gevaar op de loer zal liggen….

Een duister lot zeker weten, en een goed verhaal voor een film. Tot nu toe nog niet verfilmd en dus is op dit moment Dirty Dancing nog Vida’s favoriete film. Wat is die van jou?

Super leuk om Vida nóg wat beter te leren kennen zo. Wat vond jij het meest verrassend?

>> Deel ook jouw favorieten en mail de redactie!