Een korte terugblik op de Sovicos ALV 2023!

Donderdagavond, klokslag half 8, verzamelden Sovicos-leden zich in onze clubkantine voor een avond vol belangrijke beslissingen, waardering en vooruitzichten. De opkomst was wat bescheiden dus we hopen volgend seizoen een hele volle kantine van enthousiasme en betrokkenheid te zien bruisen.

We startten de avond met een blik op het afgelopen jaar via ons jaarverslag en financieel overzicht van het vorige seizoen. Na een welverdiende pauze werden de contributies voor het komende seizoen vastgesteld, en bespraken we kortingen voor betaling vóór 1 november en de boetes voor 2023-2024. De Begroting 2023-2024 werd uiteraard ook zorgvuldig doorgenomen.

Een emotioneel moment volgde toen onze penningmeester Mark werd bedankt voor zijn onvermoeibare inzet. Hij transformeerde alle financiële gegevens van Excel naar Sportlink, waardoor het werk van Sovicos soepeler verloopt. Met spijt in ons hart nemen we afscheid, maar we zijn dankbaar voor zijn inzet en weten dat hij er nog zal zijn voor een naadloze overdracht aan zijn opvolger. Wie wil?

We namen de actuele ontwikkelingen voor het seizoen 2023-2024 door, en vervolgens werd gestemd over het vernieuwde Huishoudelijk Reglement. Tot slot onthulden we onze plannen voor een nieuw Verenigingsbeleid na een decennium, hierover later meer.

De vragen, discussies en waardevolle input vanuit de ALV worden meegenomen naar onze bestuursvergadering op 12 oktober. Daarna volgt nog een uitgebreider verslag dus houd je mailbox deze maand in de gaten!

En na al deze serieuze zaken was het tijd voor een welverdiend afsluitend drankje. Want bij Sovicos weten we dat hard werken en samen groeien net zo belangrijk is als vieren en genieten. Bedankt voor jullie betrokkenheid en toewijding.

Op naar een mooi seizoen vol uitdaging & gezelligheid!