EHBSO in Actie, met dank aan Holland Special Cleaning B.V.!

Onlangs hebben we met trots onze EHBSO-vaardigheden aangescherpt met een cursus waar maar liefst 10 Sovicos-leden aan deelnamen. 🩹✨ En laat me je vertellen, het heeft zich al uitbetaald!

Sinds de afronding van de cursus hebben meerdere van onze getrainde EHBSO-helden hun kennis in de praktijk gebracht. Van schaafwonden tot sneeën in de kin, van verstuikte enkels tot dubbelgeklapte vingers – we hebben al verschillende situaties met zelfvertrouwen aangepakt. Het bewijst maar weer dat het volgen van de EHBSO-cursus een goede zet was!

In onze eerdere blog hebben we de ins en outs van wat we hebben geleerd tijdens de EHBSO-cursus besproken. Als je het hebt gemist, lees ‘m vooral nog eens door.

En nu, een speciaal moment om onze sponsor te bedanken – Arnold Jhagru van Holland Special Cleaning B.V. 🌟👏

De gulle donatie van Holland Special Cleaning B.V. heeft ons voorzien van essentiële EHBO-benodigdheden, waaronder een complete EHBO-kit, twee EHBO-vesten, warmte- en koude dekens, een EHBO-vlag (zodat iedereen weet waar de EHBO-hulp is) en zelfs een tourniquet (laten we hopen dat we die nooit nodig hebben).

Blessures zijn helaas onvermijdelijk in de volleybalwereld, en het is geruststellend om te weten dat we goed zijn uitgerust om snel en doeltreffend te handelen wanneer dat nodig is. De steun van Holland Special Cleaning B.V. heeft ervoor gezorgd dat we klaar zijn voor elke onverwachte wending op het veld!

Arnold Jhagru en het hele team van Holland Special Cleaning B.V., namens Sovicos Volleybal, willen we onze oprechte dankbaarheid uiten voor jullie vrijgevigheid. Jullie steun draagt bij aan de veiligheid en het welzijn van onze leden, en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.