Einde Seizoen: Een Terugblik op een Geweldig Sovicos Jaar!

Het einde van het seizoen nadert en wat een fantastisch jaar was het voor Sovicos! Met het einde van het seizoen in zicht, is het tijd om terug te kijken op alle hoogtepunten die we hebben meegemaakt.

Eindfeest – Een Knaller van een Afsluiting!

Afgelopen vrijdag, op 5 april, sloten we het seizoen af met een spetterend eindfeest. Het was een avond vol gezelligheid, gelach en mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt.

Laatste Wedstrijden in Sporthal Steenwijklaan

En alsof dat nog niet genoeg is, staan ons nog meer hoogtepunten te wachten! Aanstaande vrijdag, op 12 april, vinden de allerlaatste wedstrijden van het seizoen plaats in sporthal Steenwijklaan. Laten we samen het seizoen in stijl afsluiten en nog eenmaal laten zien waar Sovicos voor staat!

Hoogtepunten van het Seizoen

Het einde van het seizoen nadert en wat een seizoen is het geweest! Laten we eens terugblikken op de hoogtepunten die we samen hebben beleefd:

  • Trots kunnen we melden dat alle Sovicos-leden met succes hun scheidsrechterbewijs hebben behaald, een top prestatie! Ennnn twee Sovicossers zijn zelfs Regioscheidsrechter geworden!
  • Maar daar blijft het niet bij. We hebben ook vier nieuwe verenigingsexperts opgeleid, die klaarstaan om hun kennis en ervaring te delen.
  • De lancering van de SoviCademy was een mijlpaal, waarbij we de jeugd hebben klaargestoomd voor de overstap naar de senioren. Een project waar we enorm trots op zijn.
  • En laten we niet vergeten dat maar liefst elf leden zich hebben laten opleiden tot EHBSO’ers. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Sovicos.
  • Ook het bestuur is verrijkt met nieuwe vrijwilligers en vele openstaande functies zijn weer ingevuld.
  • Onze evenementen waren stuk voor stuk een succes, met feestjes, beachvolleybaltoernooien en een geslaagd scholenvolleybaltoernooi.
  • Een hoogtepunt was zeker het langverwachte teamuitje voor de jeugd (bowlen) en de mini’s (jumpXL), waarbij plezier en samenhorigheid centraal stonden.
  • Naast ervoor zorgen dat onze leden een topseizoen hebben, organiseerden we dit jaar ook de voedselbankactie die met 7 gevulde kratten een groot succes is geweest!
  • En laten we niet vergeten het succes van ons nieuwe vrijwilligerspuntensysteem: SoviScore! Een stimulans voor iedereen om zich in te zetten voor onze prachtige vereniging.

Met al deze hoogtepunten in gedachten kijken we met een warm gevoel terug op het afgelopen seizoen. We hebben samen veel bereikt en daar mogen we trots op zijn.

SoviScore: De Winnaars!

En dan, natuurlijk, de spannende ontknoping van SoviScore! Dames 2 gaat er vandoor met de eerste plaats en geniet binnenkort van een welverdiend etentje samen. Op de tweede plaats vinden we Heren 3, die gaan proosten op hun prestatie met een borrel. En last but not least, Heren 1 op de derde plaats, beloond met een heerlijk bierpakket om met elkaar van te genieten tijdens de zomermaanden.

Het Begin van het Zomerseizoen

Met het einde van het indoorseizoen begint nu het zomerseizoen. Het is tijd om onze kniebeschermers op te bergen en ons in te smeren met zonnebrandcrème voor het buiten beachvolleybalseizoen. Maar, dit betekent ook dat wij, de redactie, even een welverdiende pauze inlassen. We zijn nog steeds onderbezet en hebben het afgelopen jaar erg druk gehad met alle blogs schrijven, social media posts maken en publiceren, (Samen met Pit) foto’s schieten en bewerken. Maar ook dit jaar hebben we onszelf weer overtroffen met elke maand meer websitebezoekers te verwelkomen dan het jaar ervoor. En nu gaan we even genieten van de zomer. Zoals je van ons gewend bent delen we zo nu en dan wel een update maar wel een beetje minder. Wil je iets schrijven voor op de website? Leuk! Mail de redactie.

Laten we samen terugkijken op een geweldig seizoen en uitkijken naar wat de toekomst brengt. Tot snel op het veld en geniet van de zomer!