En de winnaar is…..

Voor zover we konden lezen tenminste want hoe leger de bar op het Sovicos Eindfeest, hoe minder goed leesbaar het handschrift. Maar dat mocht de lol niet baten, want er werden heel wat namen bedacht voor ons nieuwe Sovicos/Van Kleef likeurtje. 

Van Summerbreeze tot Sunblockshot en van Zomertje tot SummerVibes. Of wat dacht je van ‘Gozerwijffie’, ‘Lugtenburgje’ of ‘wachten wachten, durven durven durven’. Ook kwamen er wat losse namen langs zoals ‘Mark+Jan’, zelfs ‘Dames 3’ kwam als naam langs (niet door Dames 3 zelf opgeschreven overigens maar door een diehard fan natuurlijk).

Na het bedenken van namen moest er door de redactie & Vincent L. een top 5 gekozen worden. Je begrijpt dat dat geen best lastig was met al die mooie creaties. En toen was het tijd om te stemmen, en dat deden jullie veelvuldig! 

Het ging nog even nek aan nek tussen twee namen, maar uiteindelijk kan er maar een de winnaar zijn. Met 50% van de stemmen is de overduidelijke winnaar:

de zesde set 🎉

Dat betekent dat Milene een fles van die nieuwe en vast verrukkelijke likeur wint. Gefeliciteerd!!! Je hebt iets moois om naar uit te kijken na je reis. 

De labels kunnen dus geprint worden, en de fles zal uiteraard weer te koop zijn. Wil jij nou zo’n fles? Stuur ons dan alvast een e-mail (redactie@sovicos.nl) en we houden er een apart voor je 👍