Word jeugdtrainer bij Sovicos en deel jouw passie met enthousiaste volleyballers!

This post is also available in: Engels

De jeugdafdeling van Sovicos groeit als nooit tevoren! Het is fantastisch om te zien hoeveel nieuwe aanmeldingen we dit seizoen hebben ontvangen. Dit betekent dat we niet één, maar zelfs twee CMV/mini teams én twee Mix B teams hebben. Een geweldige ontwikkeling, maar dit brengt ook een uitdaging met zich mee: we hebben meer trainers nodig! Ben jij gepassioneerd en enthousiast over volleybal? Wil je jouw kennis van de sport delen met gemotiveerde en energieke kinderen? Dan is het tijd om je aan te melden als jeugdtrainer!

Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar trainers voor de leeftijdsgroepen van 11 tot 13 jaar en 13 tot 15 jaar. Maar maak je geen zorgen als een andere leeftijdsgroep jou meer aanspreekt. We staan altijd open voor mogelijkheden en kunnen samen kijken naar wat het beste bij jou past!

Twijfel je nog en wil je graag een keer meelopen met een van onze trainingen? Geen probleem! Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken en mee te doen. We ontvangen je graag met open armen. Bovendien kun je ook onze Mix B teams aanmoedigen tijdens het aankomende starttoernooi in de Steenwijklaan, tussen 10:00 en 12:00 uur.

Heb je meer vragen of wil je extra informatie? Spreek gerust Lotte, Natasja, Firoz of Lieke aan. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen!

Word jeugdtrainer bij Sovicos en ervaar de voldoening van het begeleiden van jonge talenten. Samen creëren we een inspirerende en gezellige omgeving waarin kinderen hun volleybaltalent kunnen ontwikkelen. Meld je vandaag nog aan en maak deel uit van ons enthousiaste team!