Extra ‘handjes’ voor Sovicos

Om alles soepeltjes te laten verlopen binnen Sovicos zijn er zoveel mogelijk ‘handjes’ nodig. Er zijn op dit moment een aantal vacatures die wij graag ingevuld willen zien.

Wil jij je graag inzetten voor de vereniging? Supertof! Bekijk hieronder alle openstaande vacatures. Klik op de vacature voor meer informatie en/of klik op de oranje button om je aan te melden dat je interesse hebt.

Scheidsrechterscoördinator

Ben jij diegene die er graag voor wil zorgen dat alle scheidsrechters goed worden ingedeeld, zodat wij allemaal weer mooie wedstrijden kunnen spelen en wil jij er ook voor zorgen dat onze scheidsrechters goed worden opgeleid?
Klik op de vacaturetitel voor meer informatie of

Organisator Sportmassages

Heb je een paar uurtjes per maand tijd om contact te leggen met de masseurs en om de leden voor de massages in te delen? Dan is deze functie vast wel wat voor jou!
Klik op de vacaturetitel voor meer informatie of

Redactielid Social Media (tijdelijk)

Ben jij een topper op Facebook en Instagram en vindt jij het leuk om foto’s, nieuwtjes en ander leuks te delen wat te maken heeft met volleybal, Sovicos en Sovicossers? Dan is deze functie echt iets voor jou!
Wij zijn op zoek naar iemand die Milene haar taak voor een jaartje over wil nemen.
Klik op de vacaturetitel voor meer informatie of

Leden Activiteitencommissie

Ben jij een echte feestbeest, schuilt er een goede organisator in jou en ben je creatief in het bedenken van leuke activiteiten voor onze leden? Dan is de Activiteitencommissie wat voor jou!

Bestuurslid Verenigingszaken

Ben jij enthousiast, creatief, diep van binnen een echte feestbeest, beschik je over logistieke kwaliteiten en leg je gemakkelijk contacten? Dan is deze functie wat voor jou!
Klik op de vacaturetitel voor meer informatie of

Leden organisatie Scholentoernooi

In maart en april 2022 vindt het Middelbare Scholentoernooi weer plaats in Sporthal Steenwijklaan. De organisatie is daarom op zoek naar jou! Vele handen maken licht werk, dus klik op onderstaande button en solliciteer direct!