Feest, quizzen en blacklight: activiteiten hoogtepunten van afgelopen seizoen!

Het afgelopen seizoen was weer een seizoen vol met leuke activiteiten en evenementen! En daar kijken we graag even op terug. We begonnen met het carnavalsfeest dat georganiseerd werd door Heren 1, waarbij de verklede spelers en supporters voor een gezellige sfeer zorgden. Weet je nog als welke act jij verkleed ging? Vervolgens was het tijd voor het kerstfeest, waarbij we samen terugkeken op het eerste deel van het seizoen en vooruitblikten naar het nieuwe jaar in onze hele foute kerstkleding.

Een hoogtepunt van het seizoen was uiteraard weer het Blacklighttoernooi, terug van weggeweest, waarbij de zaal helemaal donker werd gemaakt en de bal, de lijnen en de spelers allemaal oplichtten. Het was een groot succes en zorgde voor veel plezier en gezelligheid bij alle deelnemers.

Tijdens de pubquiz testten we onze kennis en lieten we zien wie de echte volleybalkenners en/of Hagenezen waren. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk ging er maar รฉรฉn team met de hoofdprijs naar huis, dat waren de Frankies!

We sloten het seizoen af met het knallende eindfeest, waarbij het circus de Steenwijklaan bezocht met alle mogelijk circusdieren en acts die je je maar kon bedenken. Met DJ Vinnie sloten we daarmee het seizoen op onvergetelijke wijze af. Naja, het indoorseizoen dan, want inmiddels hebben we de hal ingeruild voor de Sovicos Beach. Voetjes in het zand, de wind in de haren en het zonnetje op ons gezicht terwijl we spectaculaire acties op het zand maken.

BEDANKT!

Namens de vereniging willen we Anouk M. en Ilse enorm bedanken voor hun inzet als activiteitencommissie afgelopen seizoen. Zonder hen hadden we niet kunnen genieten van al deze toffe activiteiten. Bedankt dames!! Voor foto’s van al deze leuke activiteiten moet je hier zijn.

We willen ook iedereen oproepen om ideeรซn en tips voor nieuwe activiteiten en eventuele feedback betreffende de gehouden activiteiten te mailen naar de AC.

Hulptroepen

Tot slot hebben we nog leuk nieuws te melden! Sierd (uit Heren 5) en Merel (beachvolleybal) zijn per heden toegetreden tot de activiteitencommissie en zullen er samen met Anouk en Ilse voor zorgen dat we komend seizoen weer kunnen genieten van veel leuke activiteiten. Wij kijken er al naar uit!